Bossy wil de link zijn tussen ondernemers met prangende vragen en experts die àltijd het juiste antwoord klaar hebben. In de rubriek ‘Ask Bossy anything’ is dat niet anders. Bossy founder Dorien Camps beantwoordt de vraag van lezer Phaedra Lybaert.

De vraag van Phaedra:

Hoe doe je dit, enkele dagen alleen met je drie kindjes?! Ik wil weleens een weekje uit je leven meevolgen! Heb je een geheime tip die je kan delen? 

 

Het antwoord van Dorien:

Nu ik de nieuwsbrief herlees waar je op reageerde, Phaedra, denk ik ook even: hoe heb ik dat overleefd?! Voor zij die de nieuwsbrief niet gelezen hebben*, een korte recap: N. was enkele dagen naar Kopenhagen en ik bleef thuis met de drie kindjes. Vooraf dacht ik dat ik gek ging worden. N. is de rust zelve en zorgt voor heel wat structuur in huis. Hij maakt dat de ijskast gevuld is en bijgevolg ook onze maagjes. Hoe ik die week dan overleefd heb, hoor ik je samen met Phaedra denken. Een combinatie van uitbesteden en uitbesteden. (lacht) De zusjes gingen zoals steeds naar de crèche en voor M. boekte ik een kampje. Ik liet Foodprepper en take-out leveren en genoot van een sportsessie. Ik plande overdag bewust weinig in zodat ik ook wat kon ontspannen en niet meteen tien meetings moest verzetten mocht er toch eentje ziek zijn. Het grootste verschil met andere weken: ik keek geen occasionele serie en kroop rond negen uur mijn bed in. En ik moet zeggen: dat was heerlijk! Ik was om zes uur klaar om samen met die drie aan de dag te beginnen. Momenteel ziet mijn leven er wat anders uit, maar als straks alles weer z’n normale gangetje gaat, neem ik je graag eens mee doorheen mijn week! 

*je kan je via wearebossy.be nog steeds inschrijven om ’m wekelijks te ontvangen.

Heb je zelf een vraag over work, life of balance? Mail het ons via hello@wearebossy.be met als onderwerp’Ask Bossy anything’, wij zorgen ervoor dat je vraag wordt beantwoord door een expert op wearebossy.be of in het nieuwe Bossy Magazine.

Beeld: Tatiana Syrikova via Pexels