Het afgelopen half jaar verschenen er heel wat artikels op wearebossy.be. Heb je enkele interviews of tips gemist? Geen zorgen, we lijsten enkele populaire artikels van de afgelopen maanden hieronder voor je op.

1/ Koffie of thee? De dilemma’s van Elise van de Meulebroucke.

Kiest ze voor een pyjama of een stijlvolle outfit om thuis te werken? Wil ze zekerheid in het leven of vrijheid? In februari schotelden we Elise Van de Meulebroucke, co-founder van het sportieve platform Braav, enkele van onze ochtenddilemma’s voor. Eén ding is zeker want jij als Bossy-lezer krijgt maar niet genoeg van deze ochtendrubriek. Zo worden naast de antwoorden van Elise, ook de ochtenddilemma’s van intuïtief eten coach en auteur Alessia Courvreur en golden girl Josefien Smet massaal gelezen. 

2/ Een eerlijke kijk op het ondernemer- en moederschap

De afgelopen maanden waren zo druk – op en naast de werkvloer – dat founder Dorien het steeds uitstelde om een Bossy Story uit te typen. Tot een Whatsappje van een vriendin haar aan het denken en vervolgens aan het schrijven zette… In deze nieuwe en eerlijke Bossy Story lucht Dorien haar hart. 

3/ Kiezen voor jezelf zonder schuldgevoel

We geven, zeker als vrouw, zoveel van onze energie om te voldoen aan de verwachtingen van anderen. Je wil een goede leidinggevende, partner, vriendin, dochter, moeder zijn… Wanneer je voelt dat je die rollen niet perfect kan invullen, ervaar je een gevoel van schaamte. Je bent continu bezig over wat andere mensen van je denken. Klinkt dit herkenbaar voor je? Coach Liesa van The Habit Mind merkt dat hier een groot pijnpunt ligt voor veel vrouwen die bij haar in coaching komen: “Wie ben ik wanneer ik de verwachtingen die ik denk dat anderen over mij hebben loslaat?” Met deze oefeningen helpt ze elk van hen richting een leven die volledig bij hen past.

4/ How to: je ambities boosten in zeven stappen

Je kan niet wachten tot het weekend in zicht is. Je opdrachten of huidige klanten kunnen je amper nog motiveren, integendeel. Misschien is het tijd voor iets nieuws? Geef je professionele leven een fris perspectief met dit stappenplan.

5/ Partners in crime Karlien en Benjamin van NERF Interieur

Samen met je partner een eigen zaak starten. Voor de één een absolute no-go, voor de ander een droom die werkelijkheid wordt. Of je nu samen de eerste stappen zet of na een tijdje in de zaak van je partner stapt: met je grote liefde leven én ondernemen vraagt om vertrouwen, heldere afspraken en balans. Speciaal voor Valentijn gaven we Bossy’s rubriek ‘Partners in crime’ een nieuw leven en vroegen we naar de ervaringen van Karlien en Benjamin van NERF Interieur. In dit interview nemen ze je mee achter de schermen.
Welk artikel of interview inspireerde jou? Laat het ons weten via Instagram of met in e-mail naar hello@wearebossy.be. We zijn benieuwd!
Beeld: Content Pixie via Unsplash