Ah de zomer… Een periode waarin het aantal outofofficeberichtjes en zonnige dagen een piek kennen. Ideaal om even stil te staan bij de eerste helft van het jaar én om over je nieuwe projecten te brainstormen. Insert Bossy’s Summer Box: alles wat je nodig hebt om van de volgende zes maanden een succes te maken. De meest handige vragen én antwoorden over de Summer Box, die ontdek je hier! 

1/ Wat zit er allemaal in?

Je ontvangt naast drie Bossy Magazines naar keuze een Summer Sheet. Zie het als een XL worksheet dat je aanzet om even afstand te nemen van de dagelijkste to do’s en met een frisse blik aan je business te werken. Klaar om te reflecteren, je business bucketlist op te stellen en je future self te ontmoeten? Oh ja, je ontdek ook drie interessante trends én we vertellen je hoe je ze kan toepassen op je zaak.

Naast een motiverende worksheet vol oefeningen, inzichten en tips zitten er nog enkele goodies in deze Summer Box. Denk maar aan een juice én ginger shot van JUCY, een toilettasje met twee travel size verzorgingsproducten van RainPharma, een inspirerend boek van House of Sea dat je meeneemt op ‘Soulpedition’ én een heerlijke energiereep van Julie’s Lifestyle. Dit pakket, ter waarde van 145 euro kan je nu bestellen voor 57 euro. De verzending nemen we op ons!

2/ Ik wil een Summer Box bestellen, hoe doe ik dat? 

Je gaat naar onze webshop en klikt op het product ‘Bossy Summer Box‘. Vervolgens kies je welke drie magazines je wenst. Dat mogen drie verschillende zijn, maar even goed drie dezelfde. Je rekent af en krijgt vervolgens een bevestigingsmail in je inbox, of spam. Ziezo, die Summer Box is van jou! 

3/ Wanneer wordt de Summer Box geleverd?

Alle bestellingen die voor 27 juni geplaatst worden, worden verzonden op 29 juni. Enkele dagen later wordt je Summer Box geleverd. Goed om te weten: wij kunnen (helaas!) de leverinstructies niet meegeven aan bpost. De notities worden gelezen door Team Bossy en kunnen niet doorgebriefd worden aan de postbode. 

4/ Moet ik thuis zijn als het wordt geleverd? 

De Summer Box is een pakket en past niet in je brievenbus. Kan je thuisblijven op de dag dat het geleverd wordt? Super! Je kan je bestelling volgen dankzij de trackingcode. Heb je een onverwachte meeting op locatie of al iets anders gepland? Pas de leveringsvoorkeuren aan via de website van bpost. Daar kan je bijvoorbeeld kiezen om je pakket op een ander moment in je postkantoor op te halen.

5/ Kan ik de Summer Box cadeau geven?

We houden van cadeautjes, dus ja, dat kan! Vink bij het bestellen aan dat het om een gift gaat. Het enige wat je dan nog mag doen is een persoonlijke boodschap schrijven voor de lucky one. Wij zorgen voor een leuk kaartje! 

6/ Ik heb alle Bossy Magazines al maar wil wel de goodies. Wat kan ik dan doen?

Eerst en vooral: fijn dat je zo’n trouwe fan bent! Ons voorstel: geef een Bossy Magazine cadeau aan een ondernemende vriend(in). Er is geen beter cadeau om iemand anders een duwtje in de rug te geven. En de goodies, die hou je voor jezelf. Win-win! 

7/ Kan ik een factuur krijgen?

Goed nieuws, je kan de Summer Box als kost inbrengen! Vink aan dat je een factuur wenst. Vergeet daarbij niet je BTW-nummer in te geven wanneer je Bossy’s Summer Box bestelt. Het factuur vind je na je bestelling terug in je mailbox. 

8/ Ik ben op vakantie eind juni maar wil de Summer Box, help! 

Deze zomeractie loopt zolang de voorraad strekt. Wil je zeker zijn van je Summer Box? Dan laat je het pakket beter leveren bij de buren, een vriend(in), je ouders … 

Heb je nog een vraag? Stuur ons een mailtje via hello@wearebossy.be en we helpen je met veel plezier!

Beeld: Arianka Ibarra via Unsplash