Weet je nog niet wat je dit jaar op je verlanglijstje moet zetten? Of je bent nog op zoek naar het perfecte cadeau voor een ondernemende vriendin, partner of iemand die in 2023 grootse dingen wil doen? Insert Bossy’s XMAS Box: alles wat je nodig hebt om in de kerstperiode op de pauzeknop te drukken én aan je business te werken. De meest handige vragen én antwoorden over de XMAS Box, die lees je hier.

1/ Wat zit er allemaal in zo’n box?

Je ontvangt naast drie magazines – of twee magazine en een werkboek – naar keuze een exclusieve one-line-a-day notepad van Bossy. Wat je neerschrijft? Dat kies je helemaal zelf. Denk maar aan een nieuwe levensles, een leuke herinnering of quote.

Naast een set van magazines vol verhaal, inzichten en worksheets, zitten er nog enkele goodies in deze XMAS Box. Denk maar aan de festive edition van de natuurlijke droge olie van CÎME, een zakje heerlijke marshmallows van Mallow Puffs, een stationary set met potlood en post-its van Insidr, alcoholvrije gin van Nona en twee doosjes relaxerende thee van Pukka. Dit pakket, ter waarde van 150 euro, kan je nu bestellen voor 79 euro. De verzending nemen we op ons.

Goed om te weten: deze actie loopt zolang de voorraad strekt. Wil je zeker zijn van jouw Bossy XMAS Box? Dan wacht je best niet té lang. Uit ervaring weten we dat de boxen snel de deur uitgaan. 

2/ Wordt de XMAS Box geleverd voor Kerstmis? 

Alle bestellingen die voor 12 december geplaatst worden, gaan op 15 december de post op. Enkele dagen later wordt je XMAS Box geleverd. Zo ben je netjes op tijd nog voor de feesten beginnen. Wij kunnen je persoonlijke leverinstructies(helaas!) niet meegeven aan bpost. De notities worden gelezen door Team Bossy en kunnen niet doorgebriefd worden aan de postbode. 

3/ Ik wil een XMAS Box bestellen, hoe doe ik dat? 

Je gaat naar de Bossy webshop en klikt op het product ‘Bossy XMAS Box‘. Vervolgens kies je onderaan welke drie magazines (of werkboek) je wenst. Zo kan je bijvoorbeeld drie keer Bossy’s Planning Issue bestellen, of één keer het gloednieuwe werkboek, één keer de Teamwork Special en één keer het Time Issue. Jij kiest! Vervolgens reken je af en krijg je een bevestigingsmail in je inbox, of spam. Heb je aangevinkt dat je een factuur wenst? Dan komt dat ook in je mailbox terecht. Ziezo, die XMAS Box is van jou! 

4/ Moet ik thuis zijn als mijn pakje wordt geleverd? 

De XMAS Box is een pakket en past niet in je brievenbus. Kan je thuisblijven op de dag dat het geleverd wordt? Super! Je kan je bestelling volgen vua de trackingcode. Heb je een onverwachte meeting op locatie of al iets anders gepland? Pas de leveringsvoorkeuren aan via de website van bpost. Daar kan je bijvoorbeeld kiezen om je pakket op een ander moment te laten leveren of in je postkantoor op te halen.

5/ Kan ik de XMAS Box cadeau geven?

We houden van cadeautjes, dus ja, dat kan! Schrijf bij de notities dat het om een cadeautje gaat bij het afrekenen, dan stoppen wij er inpakmateriaal bij. Check binnenkort onze how to-video in de highlights voor meer instructies. Het enige wat je dan nog mag doen is een persoonlijke boodschap schrijven voor de lucky one. Wij zorgen voor een leuk kaartje! Schrijf je je boodschap liever zelf neer, dan steken we er een blanco kaartje bij. 

6/ Ik heb alle Bossy Magazines al maar wil wel de goodies. Wat kan ik dan doen?

Eerst en vooral: fijn dat je zo’n trouwe fan bent! Ons voorstel: geef de Bossy Magazines cadeau aan je ondernemende vriendinnen. Er is geen beter cadeau om iemand anders een duwtje in de rug te geven. En de goodies, die hou je voor jezelf. Win-win! 

7/ Kan ik mijn pakketje ergens anders leveren? 

Je kan het pakket overal in België laten leveren. Vul het juiste leveringsadres in, en wij zorgen – samen met bpost – voor de rest.

8/ Kan de XMAS Box rechtstreeks onder de kerstboom?

Dat kan, maar het is nog mooier wanneer je alle goodies inpakt in de daarvoor voorziene zak. Wil je inpakmateriaal ontvangen? Vermeld dit dan in de notities. Tip: zet het cadeau niet té dicht bij de verwarming zodat de heerlijke chocolade van de marshmallows niet smelt.

Heb je nog een vraag? Stuur een mailtje naar jennifer@wearebossy.be, je persoonlijke kerstelf tijdens deze tijd van het jaar.

Beeld: BY NOUCHKA