In 2020 lanceerden fotografe Nouchka en Dorien van Bossy #womentowatch. Met dit project hielpen ze startende, ambitieuze vrouwen aan on- en offline zichtbaarheid. Nu is het tijd voor het vervolg. Ontdek de nieuwigheden en schrijf je in. Wie weet word jij wel één van de #womentowatch van dit tweede seizoen!

Wat is #womentowatch?

In dit project bundelen fotografe Nouchka van bynouchka en Dorien, founder van Bossy, hun krachten. Het doel: ondernemende vrouwen helpen met hun on- en offline zichtbaarheid. Dit doen ze aan de hand van prachtige foto’s en spraakmakende interviews. Leuk nieuws: waar #womentowatch er in 2020 uitsluitend voor starters was, kan nu iedereen zich inschrijven! Klaar voor jouw shoot en interview?

Wat #womentowatch voor jou kan beteken?

Wanneer je je inschrijft voor #womentowatch, word je gefotografeerd en geïnterviewd. Resultaat: je hebt heel wat leuke foto’s, die je kan gebruiken voor je website, Instagram of andere sociale kanalen. Daarnaast verschijnt jouw ondernemersverhaal – afhankelijk van het pakket dat je kiest – op wearebossy.be of in Bossy Magazine. Inschrijven voor #womentowatch is dus niet alleen geweldig leuk (en misschien ook wel wat spannend), het geeft ook een boost aan je zichtbaarheid en credibiliteit van je business.

bynouchka27112032

“Breng jouw business naar een hoger niveau met professionele en authentieke foto’s.”
– Nouchka

Wat zeggen onze #womentowatch er zelf over?

Er gingen reeds tien ondernemende vrouwen je voor. Wat zij van het #womentowatch-avontuur vonden? Dat delen ze graag met jou! Eveline van Smartass Academy koos voor het meest uitgebreide pakket: “Een shoot met verschillende outfits, mijn verhaal in Bossy Magazine én een handig persbericht. Dorien kan als geen ander jouw verhaal vertalen naar een artikel waar je mond van openvalt. Ook de foto’s van Nouchka zijn een enorme meerwaarde om professioneel aanwezig te kunnen zijn online! Me inschrijven voor #womentowatch heeft ongetwijfeld mijn positie als expert versterkt. Ik zou het andere ondernemende vrouwen dan ook zéker aanraden!”

Ook Anna Santens is blij dat ze één van de #wometowatch was in 2020. “Ik koos voor het pakket met alles erop en eraan! De shoot en het interview verliepen enorm vlot. Fijn dat Nouchka en Dorien de tijd namen voor mij, de sfeer was heel ontspannen. Het concept is zeer krachtig en zeker iets waar je als startend ondernemer baat bij hebt! Ik hoop dat ik de samenwerking in 2021 op een of andere manier verder kan zetten.”

Sarah van Hot Topic koos voor een online artikel en shoot. “Het was een superfijne ervaring. Dorien is heel warm en toegankelijk, dus het interview verliep vlot. En ook Nouchka stelt je helemaal op je gemak voor de camera. Ze gaf aanwijzingen waardoor ik meteen een goed gevoel had. Ik merk dat mensen mij door mijn deelname aan #womentowatch professioneler zijn gaan zien. De foto’s zijn ook perfect om je verhaal te brengen. Eigenlijk heb ik spijt dat ik niet voor het pakket met meer foto’s en een interview in Bossy Magazine heb gekozen. Dat boost je credibiliteit nog meer en zorgt voor extra zichtbaarheid. Ik zou het zeker nog eens willen doen!”

bynouchka27112014

“Ik kan niet wachten om je te interviewen en zo je brand te boosten!”
– Dorien

Hoe word je een van de #womentowatch?

 1. Bekijk onderstaande pakketten
 2. Klik op deze link en vul de vragenlijst in
 3. Vul als laatste voor welk pakket jij wil intekenen

Pakket 1

 • 1u fotoshoot (1 locatie, 2 outfits)
 • 20 afgewerkte beelden
 • jouw ondernemersverhaal gepubliceerd op wearebossy.be

Normaal: 1275,-
#womentowatch deal 999,-

Pakket 2

 • 1u fotoshoot (1 locatie, 2 outfits)
 • 20 afgewerkte beelden
 • jouw ondernemersverhaal in Bossy Magazine (SS21 of FW2021) 

Normaal: 2899,-
#womentowatch deal 2499,-

Pakket 3

 • 1u fotoshoot (1 locatie, 2 outfits)
 • 20 afgewerkte beelden
 • jouw ondernemersverhaal in Bossy Magazine (SS21 of FW2021) en op wearebossy.be

Normaal: 3249,-
#womentowatch deal 2849,-

Prijzen zijn exclusief btw

Inschrijven kan tot en met woensdag 20 januari 2021

Beelden: bynouchka
Outfit Dorien: Thelma & Louise
Oufit Nouchka: Velvet Store