Ik bevond me ergens middenin. Balancerend tussen mijn comfortzone en het spannende onbekende. Met een creatief idee in mijn hoofd en een maandelijkse paycheck op mijn bankrekening. Ik wilde springen, mijn eigen tijdschrift maken, maar twijfelde… Ik wilde meer dan een saaie handleiding op een duffe website. Ik miste motivatie, inspiratie en ondersteuning. Klinkt herkenbaar?

Enter Bossy: een on- en offline magazine voor iedereen die onderneemt, op welke manier dan ook. Met persoonlijke verhalen, struggles en emoties. Maar ook de beste tips van spraakmakende denkers en doeners, zonder strikjes errond. The real deal, waar we allemaal iets van kunnen leren. Kortom: inspiratie voor het leven op én naast de werkvloer.

Met Bossy vervul ik niet alleen mijn eigen droom, maar creëer ik net wat ik als starter zo hard mis. Een vinger-aan-de-polsplatform waarin serieus niet gelijk staat aan saai, en inspiratie niet vrijblijvend is. Een magazine dat je uitdaagt én geruststelt. En waar de grens tussen je comfortzone en het spannende onbekende bij elke letter steeds meer vervaagt.

Join the Bossy club via Instagram + Facebook!

Tot snel!
D.