Hoe laat je beter los dan wanneer je met je handen in de klei zit? We vieren de komst van Bossy’s Let it go Issue met vijf intieme events. Lees er alles over en koop je ticket, want wij hoorden in de wandelgangen dat de tickets even gegeerd zijn als beperkt…

Het hoeft niet altijd groots te zijn

‘Hé Bossy, wanneer komt er nog eens een event?’ We konden – en wilden! – deze vraag niet langer negeren en besloten om het zevende issue opnieuw te vieren in real life, met jou! We organiseren niet één maar vijf intieme events! Want naast de uitgesproken nood om weer samen te komen, lieten jullie ook weten dat zo’n bijeenkomst niet altijd groots hoeft te zijn. We zochten en vonden de perfecte invulling, die helemaal in de lijn ligt van het thema van het nieuwste magazine: loslaten. Ben jij klaar om samen met acht andere Bossy-lezers iets moois te creëren?

taylor-heery-T24w1_pxkqg-unsplash
Taylor Heery

“Bereid je voor om alle verwachtingen los te laten en je helemaal onder te dompelen in de klei.” – Emma, Kleidok

Kom niet in je meest fancy outfit

Samen met k(lei)coole partner Kleidok organiseren we vijf keramiekworkshops. Emma, de vrouw achter Kleidok, omschrijft deze initiatie als volgt: “Zo’n workshop is ideaal als je kennis wil maken met pottendraaien. Ik leer je klei kneden, centreren en optrekken. Bereid je voor om alle verwachtingen los te laten en je helemaal onder te dompelen in de klei. Letterlijk! (lacht) Kom dus niet in je meest fancy outfit, want je kledij kan best vuil worden.”

Kies jij voor wijn of cake bij je klei?

We kozen voor verschillende formules en momenten, zodat er zeker iets tussenzit wat voor jou past. Kom je op vrijdag- of zaterdagavond? Dan geniet je van de ‘Clay & Wine’ formule. Emma selecteert voor jou een heerlijk glaasje natuurwijn. Er zullen ook hapjes en infused water zijn. Teken je in op een ‘Clay & Cake’ sessie die op zaterdag- of zondagnamiddag doorgaat? Dan smul je van lekkers van Madam Bakster, vergezeld van een koffietje. Wat wij van jou verwachten? Goesting om erin te vliegen! Breng daarnaast twee badhanddoeken mee en een schort. Zoals gezegd hoef je niet je meest fancy outfit aan te trekken, tenzij die wat kleispatten kan verdragen.

De workshops gaan door bij Kleidok in Gent op

  • Vrijdag 5/11/21 van 19:00 tot 22:00 uur “Clay & Wine”
  • Vrijdag 19/11/21 van 19:00 tot 22:00 uur “Clay & Wine”
  • Zaterdag 22/01/22 14:00 tot 17:00 uur “Clay & Cake”
  • Zaterdag 29/01/22 van 19:00 tot 22:00 uur “Clay & Wine”
  • Zondag 30/01/22 van 14:00 tot 17:00 uur “Clay & Cake”

Zelfgemaakte reminder

Achteraf ga je naar huis met een Bossy goodiebag. Enkele weken na de workshop mag je je unieke creatie komen oppikken, want die moet na de workshop nog afgebakken en geglazuurd worden. Zo heb je altijd een aandenken aan dit event en een fijne let-it-go-reminder bij de hand!

Is één van de 9 plekjes voor jou?

Wil jij erbij zijn? Koop dan je ticket in onze shop! Het druist een beetje in tegen de loslatenfilosofie, maar snel zijn is de boodschap. Per workshop zijn er maar 9 plekjes beschikbaar. Ideaal om rustig potjes te draaien en gezellig bij te praten.

Wij kijken er alvast naar uit!

Jennifer & Dorien

 

EXTRA INFO
Indien je nog een extra pot wil laten afwerken, kan dat tegen een meerprijs van 5 euro. Kan dit event niet doorgaan omwille van corona, dan wordt deze workshop verplaatst naar een later moment. Je hebt de mogelijkheid om alle Bossy Magazines tijdens de events te kopen. Betalen kan cash of via de app. 

Beeld: Taylor Heery via Unsplash