“Schenk jezelf het leven dat je wil leiden”, deelt manifestatie-expert Karen Adriaenssen met ons. Hoe je dat doet? Door jezelf bijvoorbeeld een dag vol zelfontwikkeling te gunnen. Trek het succes, de vrijheid en de impact aan waar je nu van droomt op donderdag 10 november tijdens het event Act to Attract. Waarom jij die dag in je agenda moet omcirkelen? Karen vertelt het je graag zelf! 

Een dag waar transformeren en manifesteren centraal staan

“Door verschillende intense gebeurtenissen in mijn leven ben ik me beginnen verdiepen in de wet van aantrekking en manifesteren. Ik neem onder andere die ervaringen mee als manifestatie-expert en als organisator van Act to Attract, volgens mij het eerste manifestatie-event in België”, vertelt Karen. Naar eigen zeggen is Act To Attract een full experience event dat je volop leert transformeren en manifesteren. “Op mijn evenement leer je hoe je onder andere de wet van aantrekking inzet om je leven vorm te geven zoals jij dat wil. Het wordt een dag waarvan je het effect nog maandenlang zal voelen nazinderen. Ik kan alvast niet wachten tot 10 november om de zaal van het Antwerpse Triarte te vullen.”

Voor ondernemers met grote dromen 

“Ik verwacht vooral ondernemers, mensen met een doelgerichte mindset in het publiek te zien. Ze hebben grote dromen maar iets of iemand houdt hen daarin tegen. Of je nu start met een eigen business of al jaren een eigen zaak hebt: uitdagingen komen er altijd op ons pad. Iedere ondernemer heeft dus groeipotentieel. Dit evenement is er voor jou als je jezelf beter wil leren kennen en niet alleen wil focussen op een financieel plan maar op een betere levenskwaliteit. Met Act to Attract schenk je jezelf een dag cadeau om te ontkoppelen van alles en iedereen. Of je nu al jaren manifesteert of het nu pas leert maakt niet veel uit. Een wilskracht om te werken aan jezelf, dat is veel belangrijker.” 
Karen_Bossy_Manifesteren
© BY NOUCHKA
“Dit event werkt zoveel dieper dan bijvoorbeeld een meditatie die je thuis alleen doet.” 

– Karen

Een versneld transformatieproces 

“Die dag keer je met een lichter gevoel naar huis. Samen met elke aanwezige maak je een journey en leer je kijken in de spiegel. Je versterkt en versnelt je transformatieproces als je werkt met je lichaam én gedachten. Daarom zal je op mijn event dankzij verschillende oefeningen, inzichten, dans en zang dieper tot je kern leren komen. Elke stap van een transformatieproces doorga je samen met mij op een veilige en intieme manier. Je leert blokkades weg te laten, krijgt tools om je focus te verleggen en om concrete stappen te zetten. Dit event werkt zoveel dieper dan bijvoorbeeld een meditatie die je thuis alleen doet. Manifesteren is het hele proces van transformatie. Tijdens Act to Attract leer ik je van a tot z manifesteren. Volgens mij moet je het volledige traject meemaken zodat je de dromen die je graag wil, kan aantrekken. Zo kijken we naar de kwaliteit van je gedachten, maar ook naar je angsten en blokkades. Je zorgen en twijfels laat je achter in de zaal. Na deze dag wordt je persoonlijke rugzak veel lichter. Je hebt meer energie en je voelt je zelfzekerder in je groei als mens én ondernemer.” Karen verwacht dat er donderdag 10 november shifts zullen gebeuren, ook bij jou zodat wat je in je leven en voor je business wil, kan waarmaken. 

Klaar voor verandering?

“Vanaf het moment dat je in jezelf investeert, verandert je energie”, deelt Karen. “Wat je aandacht geeft, groeit. Wacht dus niet te lang om je ticket te bestellen want eens je dat doet, versnel je je transformatieproces.” 

Wil je je laten onderdompelen in de wereld van manifesteren? Bestel dan je ticket voor Act to Attract via deze link.

Beeld: by nouchka