Dag 2019, hallo 2020! Er werd afgeteld, gekust en geklonken, het nieuwe jaar is officieel gestart. Benieuwd wat 2020 voor Team Bossy mag brengen? Kiki, Karolien, Shelley, Isabeau en Dorien zetten hun dromen en doelen op een rij. 

Content creator Shelley – Nóg meer waarde

In 2020 wil ik in eerste instantie nog veel meer ondernemers helpen om structuur in hun bedrijf te brengen. Niet alleen door middel van coachings, maar ook met gratis tips en waardevolle content. Tot nu deed ik dit voornamelijk op Instagram en via mijn wekelijkse mailing, maar dat breid ik in 2020 graag uit met LinkedIn en online trainingen via mail. Daarnaast vind ik het heerlijk om te spreken over structuur en productiviteit op evenementen voor ondernemers, dus dat ga ik het komende jaar veel meer doen. Waar ik van droom? Een mastermind traject opzetten waarbij meerdere ondernemers onder mijn begeleiding samen aan hun structuur en workflows werken. Dat lijkt me fantastisch!

Content creator Karolien – Exploreren en experimenteren

2019 was voor mij het jaar van de ommezwaai, van werken in dienstverband naar het onbekende. Het ondernemerschap lonkte, het was nu of nooit! Nu 2020 voor de deur staat en er een kladversie op tafel ligt, wil ik met Mudita Matters vooral exploreren en experimenteren. Een duurzame juwelencollectie ontwerpen, ambachtelijke ateliers organiseren en internationale samenwerkingen op poten zetten, het zijn enkele van de pistes die ik wil bewandelen. Ik geef mezelf het komende jaar cadeau om gaandeweg mijn concept te finetunen. Eén jaar om uit te pluizen of ik anderen kan inspireren terwijl ik zelf mijn ‘juweeltje’ bijdraag aan een meer authentieke en bewuste wereld. Ik kan haast niet wachten om, met vallen en opstaan, te ontdekken wie op mijn pad zal komen en wat ik zal verwezenlijken. Let’s get the party started!

“In 2020 wil ik dat Bossy meer wordt dan enkel een online platform en fysiek magazine. Droom groots is hier echt wel aan de orde.” – Founder Dorien

Content creator Kiki – Focus op familie

In 2020 ligt mijn focus op familie: een huis kopen en met het gezin verhuizen naar Maastricht. Intussen bouw ik gestaag verder aan mijn beide bedrijven. Nu de opstart- en testfases achter de rug zijn, wordt ‘transformatie’ mijn doel voor 2020. Ik start het jaar met het inschakelen van een virtual assistant, zodat ik alle ruimte heb om met kikibakker.nl meer als online coach te werken. Aandacht voor marketing en product funnel spelen daarbinnen een belangrijke rol. Daarnaast wil ik De Bovenkamer uitbreiden van één vergaderruimte naar een aanbod dat meer aansluit op de vraag. Zo zal ik dit jaar vaker zelf sessies begeleiden en zorg ik ervoor dat deze sessies uiteindelijk ook naar resultaten worden vertaald. In 2020 zal er heel wat veranderen, maar omdat ik de verandering zelf aanstuur en weet waar ik heen wil, voelt het niet eng of onzeker. Ik heb er net zin in!

Content creator Isabeau – Rustige ambitie

2019 was voor mij een echte rollercoaster. Waar ik in januari nog als nieuwsgierige student aan het begin van mijn stage stond, sluit ik het jaar af als minstens even nieuwsgierige ondernemer. Het was een jaar vol zoeken en ik hoop dat 2020 vooral meer rust brengt. Dromen, plannen en doelen horen daar uiteraard bij, maar zoals coach V. het me onlangs influisterde: rustige ambitie wordt mijn toverwoord in 2020. Wat dat concreet betekent? Bouwen aan een Bossy die nog meer dan voorheen een valuable waste of time is. En aan mijn eigen website Guided, waar ik je met veel plezier van bakken reisinspiratie voorzie.

Founder Dorien – Droom groots

2020 start fris, op elk vlak. Privé gaat Moris voor ‘t eerst naar de crèche, professioneel kan ik me – na het wegvallen van een freelance klant – nog meer concentreren op Bossy. Spannend! Die extra tijd wil ik gebruiken om Bossy 2.0 vorm te geven. In 2020 wil ik dat Bossy meer wordt dan enkel een online platform en fysiek magazine. Droom groots is hier echt wel aan de orde, al kan ik nog niet meer verklappen. Mijn uiteindelijke doel? Elke dag gelukkig en dankbaar zijn met wat ik realiseer, voor mezelf en anderen. Klinkt misschien wat klef, maar ik teken er meteen voor! 

Wat zijn jouw dromen en doelen voor 2020? Laat het ons weten via Instagram.

Beeld: Aline de Nadai via Unsplash