Op 8 maart – International Women’s Day – brengt Google Digitaal Atelier twintig moeder-dochterduo’s samen voor een special edition Women Will leadership workshop. Wil jij erbij zijn? Lees dan snel verder want de plekjes zijn beperkt.

Tijd voor actie

Als moeders hopen we allemaal dat onze dochters een mooi leven tegemoet gaan en hun volledige potentieel bereiken. Wereldwijd hebben op dit moment voor elke honderd mannen echter slechts zesendertig vrouwen leidinggevende functies. In het belang van onze dochters én zonen moeten we deze kloof nu aanpakken zodat iedereen gelijke kansen krijgt op de werkvloer. Dit is exact wat Women Will hoopt te bereiken, via inspirerende trainingen en evenementen voor vrouwen.

Met deze special edition van Women Will brengt Google Digitaal Atelier twee generaties samen: de leiders van vandaag en de leiders van morgen.

Positief en productief

Tijdens een speciale moeder-dochtereditie van deze Women Will leadership workshop op 8 maart – International Women’s Day – brengt Google Digitaal Atelier twee generaties samen: de leiders van vandaag en de leiders van morgen. Tijdens deze workshop krijgen jij en je dochter tools aangereikt om jullie doelen te bereiken, genderstereotypen te overwinnen en conflicten om te zetten in iets positiefs en productiefs.

Vol zelfvertrouwen

Bestaat er een betere manier om International Women’s Day te vieren en om jullie band te versterken, ervaringen te delen en elkaar vaardigheden aan te leren die een leven lang meegaan? Om vervolgens vol zelfvertrouwen de toekomst in te stappen. Deze speciale editie is exclusief voor moeders en dochters, vanaf vijftien jaar.

PRAKTISCH

Wanneer?
zondag 8 maart 2020
13:00 – 16:30

Waar?
Google Digitaal Atelier
Brussel Centraal Station

Tickets?
20 duotickets beschikbaar
Gratis workshop
Schrijf je snel in via deze link

Een initiatief van Google Digitaal Atelier