Ben je al bezig met je kerstlijstje? Of je bent nog op zoek naar het perfecte cadeau voor een ondernemende vriendin? Shop lokaal en denk aan Bossy’s XMAS Box: alles wat je nodig hebt om tijdens de kerstperiode in- en uit te zoomen, op jezelf én je zaak. De meest handige vragen én antwoorden over de nieuwe XMAS Box, die lees je hier.

1/ Wat zit er allemaal in de nieuwe Bossy XMAS Box?

Je ontvangt naast drie magazines – of twee magazine en een werkboek – naar keuze een Bossy Werkboek ter waarde van 19,95 euro en een kerstpakket van Caudalie ter waarde van 37,40 euro cadeau! Voor deze box betaal je niet alleen maar 59,85 euro inclusief btw én op factuur, je steunt er ook een Belgisch bedrijf mee. Extra leuk: maak kans op één van de twee KitchenAid-keukenrobots ter waarde van 679 euro als je shopt tussen 15 november en 15 december.

2/ Wordt de XMAS Box geleverd voor Kerstmis? 

Alle bestellingen die tussen 15 november en 15 december besteld worden, gaan elke woensdag de post op. Enkele dagen later wordt je XMAS Box geleverd. Zo ben je netjes op tijd nog voor de feesten écht beginnen. Wil je zeker zijn van jouw Bossy XMAS Box? Wacht dan best niet té lang. Uit ervaring weten we dat de boxen snel de deur uitgaan. 

3/ Ik wil een XMAS Box bestellen, hoe doe ik dat? 

Je gaat naar de Bossy webshop en klikt op het product ‘Bossy XMAS Box‘. Vervolgens kies je onderaan welke drie magazines of twee magazines en een werkboek je wenst. Vervolgens reken je af en krijg je een bevestigingsmail in je inbox, of spam. Heb je aangevinkt dat je een factuur wenst? Dan komt dat over een paar minuten ook in je mailbox terecht. Wij zorgen voor een extra Bossy Werkboek en een cadeaupakket van Caudalie. Last but not least, noteren we uiteraard je naam voor de winactie van KitchenAid. We maken de winnaars bekend op 18 december. Spannend! 

4/ Moet ik thuis zijn als mijn pakje wordt geleverd? 

De XMAS Box is een pakket en past niet in je brievenbus. Kan je thuisblijven op de dag dat het geleverd wordt? Super! Je kan je bestelling volgen via de trackingcode. Heb je een onverwachte meeting op locatie of al iets anders gepland? Pas de leveringsvoorkeuren aan via de website van bpost. Good to know: door de drukte bij de post kan je pakje tot wel tien werkdagen onderweg zijn. Opmerkingen voor je postbode kunnen wij niet doorgeven.

5/ Kan ik de XMAS Box cadeau geven?

We houden van cadeautjes, dus ja, dat kan! Schrijf bij de notities dat het om een cadeautje gaat bij het afrekenen, dan stoppen wij er inpakmateriaal bij. Het enige wat je dan nog mag doen is een persoonlijke boodschap schrijven voor de lucky one. Wij zorgen voor een leuk kaartje! Schrijf je je boodschap liever zelf neer, dan steken we er een blanco kaartje bij. 

6/ Ik heb alle Bossy Magazines al maar wil wel de goodies. Wat kan ik dan doen?

Eerst en vooral: fijn dat je zo’n trouwe fan bent! Ons voorstel: geef de Bossy Magazines cadeau aan je ondernemende vriendinnen. Er is geen beter cadeau om iemand anders een duwtje in de rug te geven. En de goodies, die hou je voor jezelf. Win-win! 

7/ Kan ik mijn pakketje ergens anders leveren? 

Je kan het pakket overal in België laten leveren. Vul het juiste leveringsadres in, en wij zorgen – samen met bpost – voor de rest.

Zit je vraag hier niet tussen? Stuur een mailtje naar hello@wearebossy.be en we helpen je snel verder!

Beeld: KitchenAid