Elke week selecteert Bossy enkele topjobs uit de vacaturevijver van Creativeskills.be. Stuk voor stuk nieuwe uitdagingen voor elk soort boss, deze week in Grimbergen, Dilbeek, Antwerpen, Gent en Drongen. Er is immers geen enkele coole quote die pretendeert dat je baasloos moet zijn om bossy te zijn, toch?!

1/ Projectmanager
Trooper – Grimbergen

Trooper, het beste nieuwe merk van 2018, is op zoek naar een projectmanager. Jouw taak? Impactvolle campagnes en activaties bedenken om de Trooper-reflex bij de leden en sympathisanten van verenigingen te versterken. Ben je een echt organisatiewonder en krijg je extra energie van werken met deadlines? Lees dan zeker verder!

2/ (Junior) loyalty campaign manager
Wunderman Brussels – Dilbeek

Ben je een digital native met een passie voor communicatie? Ben je enthousiast, georganiseerd en creatief? Geef je carrière dan een kickstart bij één van de meest toonaangevende reclamebureaus van België. Wat de job inhoudt en over welke skills je moet beschikken, lees je hier.

3/ Digitale marketeer met bril
Theo Eyewear – Antwerpen

Theo, het meest eigenwijze Belgische brillenmerk, zoekt versterking. Als digitaal marketeer hou je het enthousiasme er digitaal in. Je hebt de drive en goesting om alle nieuwigheden en nieuwtjes te rangschikken en te plannen om ze op de meest efficiënte wijze en via het juiste kanaal naar buiten te brengen. Iets voor jou?

4/ PR consultant met social media skills
Yapado – Gent

Als PR consultant sta je in voor de allround PR van diverse merken binnen de food, beauty, interieur en lifestyle sector. Je bent een pink duck die sociaal, flexibel, stressbestendig en vooral hands-on is. Je ziet, denkt, durft én doet en helpt het team met een gezonde attitude vooruit. Meer weten?

5/ Kick-ass webdesigner
The Website Company – Drongen

Als webdesigner denk je dagelijks mee hoe je het idee van de klant kan visualiseren in een gebruiksvriendelijk, vernieuwend, esthetisch én commercieel aantrekkelijk design. Ben je een creatieve duizendpoot die niets liever doet dan verbluffende webdesigns op poten zetten? Waar wacht je dan nog op!

Honger naar meer? Ga zelf eens vissen in de vijver van Creativeskills.be

Foto: Freddy Castro via Unsplash