Elke week selecteert Bossy enkele topjobs uit de vacaturevijver van Creativeskills.be. Stuk voor stuk nieuwe uitdagingen voor elk soort boss, deze week in Antwerpen, Harelbeke, Gent, Brugge en Leuven. Er is immers geen enkele coole quote die pretendeert dat je baasloos moet zijn om bossy te zijn, toch?!

1/ Digital Marketeer
Mundo Digitalis – Deurne

Mundo Digitalis bedenkt, maakt en evalueert online diensten. Wie een publiek wil bereiken, moet het dus slim aanpakken. Mundo Digitalis zorgt ervoor dat je keer op keer doel treft. Met een sterke expertise in digitale marketing én een blik van 360° ontwikkelen we de juiste mix. Als Digital Marketeer bedenk jij met je team communicatiecampagnes, je voert ze uit en nieuwsgierig analyseer je de resultaten en stuurt bij waar nodig. Interesse? Bekijke de vacature.

2/ Binnenhuisarchitect 
Villa Interno – Heule

Een interieur nieuw leven inblazen is de passie van Villa Interno. Dankzij een team van vakmensen is Villa Interno de perfecte partner voor een perfecte interieurinrichting. Als binnenhuisarchitect krijg je de kans om samen met het team een totaalprojecten uit te werken. Daarbij is teamwork en individueel een must. Elke architect krijgt zijn eigen klant aangewezen en werkt het volledig project uit. Naast het ontwerpen vinden ze het bij Villa Interno belangrijk dat je als interieurarchitect bij elk klantengesprek bent, alsook bij de materiaalkeuze als opvolging. Check de vacature voor meer info.

3/ Copywriter – Proofreader
Altavia ACT* – Brussel

Altavia ACT* wil waardevolle relaties opbouwen tussen retailers, merken en consumenten. Dát is wat de 100 even prettig gestoorde als professionele talenten motiveert wanneer ze tot het uiterste gaan voor klanten. Daarbij staan respect, empathie en samenwerking centraal. Momenteel zoekt het bedrijf een Nederlandstalige Copywriter – Proofreader die de klanten van foutloze teksten bedient.

4/ Grafisch Vormgever (DTP) 
Flanders Classics – Vilvoorde

Flanders Classics is de organisator van zes Vlaamse wielerklassiekers: Omloop Het Nieuwsblad, Gent-Wevelgem, Dwars Door Vlaanderen, Ronde van Vlaanderen, Scheldeprijs en de Brabantse Pijl. Bovendien organiseert Flanders Classics ook verschillende toertochten voor wielertoeristen en staat ze in voor de sporttechnische organisatie van de 1000 km voor Kom op tegen Kanker en het Gordelfestival. Wat je functieals grafisch vormgever bij Flanders Classics inhoudt, ontdek je hier.

5/ All-round Game Artist
Cronos Interactive – Gent

Cronos Interactive is een Belgische game publisher, incubator en developer. Het Game Tech Netwerk is begin 2018 gestart en bevat ondertussen acht initiatieven gespecialiseerd in game-ontwikkeling. Wil je als all-round game artist aan de slag? Check dan hier aan welke voorwaarden je moet voldoen.

 

Honger naar meer? Ga zelf eens vissen in de vijver vanCreativeskills.be