Elke week selecteert Bossy enkele topjobs uit de vacaturevijver van Creativeskills.be. Stuk voor stuk nieuwe uitdagingen voor elk soort boss, deze week in Gent, Lier, Deerlijk, Antwerpen en Hoogstraten. Er is immers geen enkele coole quote die pretendeert dat je baasloos moet zijn om bossy te zijn, toch?!

1/ PR consultant met social media skills
Yapado – Gent

Full-service communications agency Yapado is op zoek naar een pink duck die perfect binnen het team past. Sociaal, flexibel en stressbestendig zijn de kernwoorden, een hands-on mentaliteit is een must. Je staat in voor de PR van verschillende merken binnen de food, beauty, interieur en lifestyle sector. Je ziet, denkt, durft en doet en helpt hen met een gezonde attitude vooruit. Meer weten?

2/ Creatieve nauwkeurige DTP’er/grafisch ontwerper
Varo – Lier

Enthousiast, creatief en out-of-the-box denkend? Uiterst nauwkeurig en geconcentreerd? Dan ben jij de DTP’er/grafisch designer die Varo zoekt. Is een job bij één van de grootste Europese spelers in de internationale distributie van doe-het-zelfgereedschap iets voor jou? Lees dan zeker verder.

3/ Brand & packaging designer
BURO A1 – Deerlijk

Om hun groeiend aantal klanten optimaal bij te staan, is BURO A1 op zoek naar een brand & packaging designer met ervaring. Je werkt zonder problemen een commerciële retail verpakking uit van concept en eerste ideeschets tot afgewerkt product in het schap. Je kan zelfstandig werken en direct contact met klanten en producenten is voor jou een koud kunstje. Sounds good?

4/ Account manager
We Like You – Antwerpen

Kent social media voor jou geen geheimen? Voel jij perfect aan wat on-brand is voor een klant en kan je moeiteloos en efficiënt een team leiden? Dan is WE LIKE YOU, een team van social media storytellers en community masterminds, op zoek naar jou! Wat de job inhoudt en over welke skills je moet beschikken, lees je hier.

5/ Product manager comfort goods
deSter – Hoogstraten

Gategroup merk deSter is de absolute leider in de reisindustrie op vlak van voeding, comfort en onboard service. Om het Front Cabin product management team te versterken, zijn ze op zoek naar een product development manager. Je creëert een visie, stuurt de ontwikkeling van concepten aan en beheert het productportfolio. Iets voor jou?

Honger naar meer? Ga zelf eens vissen in de vijver van Creativeskills.be

Foto: Bethany Legg via Unsplash