Op dinsdag 24 oktober lanceerden we het nieuwe Self Issue. Zo’n 120 vrouwen – en een handvol mannen – zakten af naar The Mills by Cityworkers in Antwerpen. Niemand minder dan Lieke Biesemans zorgde voor de babbels en modereerde ook een panelgesprek met drie ondernemende toppers. Benieuwd naar meer? Dit zijn de eerste beelden.

De gasten waren unaniem: de plek die we uitkozen voor de elfde launch was spot on! The Mills in Antwerpen is warm, verfijnd en verfrissend, net zoals gastvrouw Claudia zelf. Deze plek was het perfecte decor voor een avondje netwerken à la Bossy. Wat zoveel betekent als: oude en nieuwe gezichten zien en (bij)babbelen met wat lekkers erbij. Dat laatste werd voorzien door Jacky en was om vingers en duimen van af te likken.

Launch Self Issue Bossy

Tijdens deze avond werd er niet alleen gebabbeld, er werd ook geluisterd. En hoe?! Het was niemand minder dan Lieke Biesemans, je weet wel, die van Stories by Mabel, die de zaal anderhalf uur lang stil kreeg. Op wat gegibber en gesnotter na. Ze leidde het nieuwe nummer in, en had het niet alleen over Bossy, maar ook over haar billen. Kortom: je had erbij moeten zijn. Samen met illustratrice Caro onthulde ze de cover van Bossy’s Self Issue. En in het panelgesprek dat daarop volgde, had ze het met Claudia van Cityworkers, Valerie Thys en Tessa van Foodprepper over het thema van het nieuwe magazine. De straffe quote van Tessa willen we je niet onthouden: “If you’re going through hell, keep going. Why would you stop in hell?”

Launch Self Issue Bossy

Benieuwd naar meer?

Bekijk alle foto’s hier. Wil je één van deze beelden delen? Dat mag! Vergeet daarbij niet fotograaf Erine Wyckmans en Bossy te taggen. Dankjewel!

In het nieuwe Self Issue keren we terug naar de kern, naar onszelf. Wat kunnen we daarvan leren? Bestel Bossy’s nieuwe magazine hier en ontdek het meteen.

Beeld: Erine Wyckmans