Op zoek naar een leuk netwerkevent waar je kan connecteren met gelijkgestemden? Team Bossy lijst hun favoriete netwerkevents voor je op.

Content coördinator Jennifer 

Een event klinkt voor een introvert altijd wat spannend. Small talk is niets voor mij, geef mij meteen maar een gesprek met wat persoonlijkere onderwerpen. Net daarom is het voor mij belangrijk om op een event te zijn waar dat mogelijk is. Mocht een mini-versie van mezelf nu niet mijn aandacht vragen én krijgen, dan zou ik aanwezig zijn op één van de Gentse events van Babes with Balls. De titel klinkt wat heftig, het programma van hun events en retreats stralen alle rust uit. Dat is net waar ik als startende ondernemer én nieuwe moeder op zoek naar ben. Gezellig netwerken na een yogasessie, meditatie en plantaardige lunch? De dagevents lijken helemaal mijn ding! Uiteraard zijn de events van Generation WOW en Ladies on The Road ook altijd fijn. Ik ben al heel benieuwd naar hun line-up. Misschien zien we elkaar daar binnenkort? 

Content creator Shelley

Ik ga niet heel vaak naar netwerk events, maar tot nu toe heb ik er één zonder uitzondering elk jaar bezocht: The Self-Made Summit. Een groots, kleurrijk evenement waar alle ambitieuze vrouwen zich welkom mogen voelen. De sfeer is altijd erg gemoedelijk en er zijn talloze interessante talks om bij te wonen. Je komt ongetwijfeld helemaal ‘on fire’ weer naar buiten! Heb je even geen zin om je aandacht bij een lezing te houden, kun je ook netwerken met anderen of je gewoon even terugtrekken in de centrale hal. Dit jaar is het op 23 mei, in Amsterdam. Misschien zie ik je daar!

OBM Annelies

Tot een jaar geleden zei ik steevast ‘nee’ tegen netwerkevents. Het was als introvert té ver buiten mijn comfortzone. Tot ik me begin 2023 in een zotte bui inschreef voor een jaar lidmaatschap bij de Terraswijven van Eline Massin. Een warm netwerk met gelijkgestemde onderneemsters waar eerlijkheid en authenticiteit centraal staat. Vanaf het eerste moment voelde ik me “one of them”! Sindsdien bekijk ik netwerkevents door een andere bril en durf ik zelfs helemaal in mijn eentje gaan. Dat had de Annelies van 2 jaar geleden nooit durven dromen!
Mij zal je dus zeker ook in 2024 spotten op één van de Terraswijven events, kom jij ook?

Welk netwerkevent moet Team Bossy dit jaar zeker bezoeken? Laat het ons weten via Instagram.

Beeld: Erine Wyckmans