Wil je dit najaar stilstaan en toch vooruitgaan? Dat kan! Kom naar Bossy’s lanceringsevent op woensdag 26 oktober om je helemaal onder te dompelen in dit topic. Ontdek hier wat er die avond allemaal op het programma staat.

Word wie je morgen wil zijn

Yes! Bossy’s Reflect Issue is er bijna. En dat vieren we het liefst van al samen met jou op woensdag 26 oktober in de Zebrastraat in Gent! Wat je die avond mag verwachten? De onthulling van Bossy’s Reflect Issue én ons allereerste Bossy Werkboek. Daarmee dagen we je uit om in te zoomen op jezelf en je onderneming. Maar ook op je mindset, focus en ambities. Dorien neemt je mee door haar gloednieuwe papieren baby’s én vertelt over waarom ze toch zo graag een pauzeknop wil. De avond sluiten we af met een bruisend netwerkmoment. Benieuwd wie er komt, of zin om bepaalde mensen te ontmoeten? Gebruik dan deze handige template. Eén ding is zeker: het wordt een avond vol inspirerende talks, drinks en lekkere bites van Fran Kookt.

Bossy_Succes_Issue
© ERINE WYCKMANS

“Na dit event ga je met inspirerende inzichten, Bossy’s Reflect Issue, Werkboek én een goodiebag naar huis.”

Een locatie met alle puntjes op de i

Vorige week maakten we het nieuws al bekend via onze Instagrampagina: we vieren de lancering in de Zebrastraat in Gent! Op woensdag 26 oktober vullen we hun kleurrijke en vernieuwde XYZ Lounge met minstens even kleurrijke Bossy-lezers en partners. Net zoals Bossy gaat de Zebrastraat voor kwaliteit en wil ook hun team dat het volledige plaatje klopt. De zaal is dan ook tot in de kleinste details ontworpen door de gerenommeerde kunstenaar Didier Faustino.

De must-have Bossy Reflect Bag

Na dit event ga je met inspirerende inzichten, Bossy’s Reflect Issue, Werkboek én een goodiebag naar huis. Welke must-haves de Reflect Bag zullen vullen, houden we nog even geheim. We delen wel al dat de goodiebag weer zal aanvoelen als een vroeg kerstcadeautje.

Word jij één van 150 vrouwen (en mannen) die samen met ons viert? Bemachtig dan hier snel één van de allerlaatste tickets. Of wil je graag thuis genieten van je valuable waste of time? Bestel dan hier Bossy’s Reflect Issue en Werkboek

Beelden door Erine Wyckmans tijdens de lancering van Bossy’s Succes Issue bij Vitra Partner Store Antwerp.