Op woensdag 26 oktober lanceerden we Bossy’s Reflect Issue en Bossy Werkboek in de Zebrastraat. Meer dan 135 vrouwen – en welgeteld 6 mannen – zakten af naar Gent om er het nieuwe magazine en het allereerste werkboek te ontdekken, maar ook om te netwerken, Bossy Style. Ontdek hier de eerste beelden.

Stilstaan om vooruit te gaan

Na de eerste drinks, bites en babbels stelde Dorien haar gloednieuwe papieren baby’s voor. Ze vertelde ook waarom ze toch zo graag een pauzeknop wil. De reacties van het heerlijke publiek op de nieuwe cover – door illustrator Manon Hermans – waren overweldigend! De prachtige setting, de drinks en lekkere hapjes van Fran Kookt maakten de avond compleet.

Preview_Bossy Reflect Issue

Deze must-haves vulden Bossy’s Reflect Bag

We verrasten elke gast met inspirerende en motiverende verhalen maar ook met een goedgevulde goodiebag. Deze must-haves vulden onze Reflect Bag samen met het nieuwe Bossy Reflect Issue en het eerste Bossy Werkboek: een shot Sweet Lily van Gimber, een notitieboek van Zebrastraat, chocoladepasta van Meurisse, popcorn van Moonpop, een Happy Closet notitieboek met potlood van Bossy Partner Les Folies de Sofie, thee van Pukka en een Bossy Notepad. We twijfelen er niet aan dat deze goodies het me-timemoment met Bossy nog gezelliger maken.

 

Preview_Bossy_Reflect Issue

Benieuwd naar meer?

Bekijk alle foto’s hier. Wil je een van deze beelden op je feed plaatsen? Dat mag! Vergeet daarbij niet fotograaf Erine Wyckmans en Bossy te taggen. Dankjewel!

Zin om te reflecteren over je leven op en naast de werkvloer? Bestel Bossy’s Reflect Issue en Werkboek via onze webshop

Beeld: Erine Wyckmans