Bovenstaande vraag intrigeert me al sinds de eerste keer dat Dr. Max Goodwin ‘m stelt in New Amsterdam. Het is keer op keer een mooie opener van een straf verhaal. Alleen, de wereld is geen Netflix-serie. En in die echte wereld lijkt het veel moeilijker om hulp te aanvaarden, laat staan te vragen. Hoe komt dat toch? 
Ik dacht dat ik het vrij goed kon. Toen ik twee jaar geleden beviel van een tweeling – terwijl er eentje van 1,5 rondliep – had ik immers handen te kort. Hulp vragen en aanvaarden was een must. Ook loslaten had ik sindsdien onder de knie, dacht ik. Ik zat op de eerste rij toen er, tijdens interviews voor het Let it go Issue, tips en tricks werden uitgedeeld.
 
Maar toen ik deze zomer ziek werd, besefte ik dat ik best nog wat te leren had op vlak van hulp vragen, aanvaarden en loslaten. Zo ontdekte ik dat mensen willen helpen, echt en oprecht. Ik leerde ook dat het me tijd kost om een antwoord te formuleren op de vraag: ‘Hoe kan ik je helpen?’ En dat ja-nee-vragen me beter afgaan. (lacht) Maar als je me nu bovenstaande vraag stelt, heb ik wel een heel concreet antwoord voor je klaar… 
bynouchka_Bossy
© BY NOUCHKA

Dit najaarsissue in het bijzonder is er eentje dat je ondernemersvuur zonder twijfel (weer) aanwakkert. Dat heb ik zelf mogen ondervinden tijdens het nalezen.

Je kan mij als ondernemer enorm helpen door nu al het nieuwste Bossy Magazine te pre-orderen. Waarom dat zo belangrijk is? Ten eerste kunnen we alle orders nu bundelen en dat is organistorisch een enorm verschil. We mogen eind deze maand rekenen op onze drukkerij waar alle pre-orders verzendklaar worden gemaakt. Dus alsjeblief, laat die mannen (en hun machines) maar eens goed zweten! Ten tweede valt er een enorme last van mijn schouders wanneer er al een heel deel issues verkocht is, dat begrijp je. Team Bossy voert hierna sowieso nog promo, en ook in de boeken- en krantenwinkels schiet de verkoop eind deze maand op gang, maar hoe meer issues er nu al verkocht zijn, hoe gelukkiger je mij (en mijn partners) maakt. Tot slot verhuizen we met ons kantoor – gezien mijn situatie – binnenkort naar een andere locatie. Dus hoe meer magazines er verkocht nu al zijn, hoe minder wij er straks moeten verhuizen. 
 
What’s in it for you? Bossy Magazine is in eerste instantie een cadeau voor jezelf. Een magazine dat je inspireert, zowel op als naast de werkvloer. Je groeit als ondernemer terwijl je deze valuable waste of time doorbladert. En dit najaarsissue in het bijzonder is er eentje dat je ondernemersvuur zonder twijfel (weer) aanwakkert. Dat heb ik zelf mogen ondervinden tijdens het nalezen. Bovendien is pre-orderen* extra voordelig: je krijgt 4 euro korting op je issue én wij betalen de verzendkosten van 6,25 euro voor jou. Wist je trouwens dat je dit magazine kan inbrengen? Vergeet dus zeker niet om een factuur te vragen als je je aankoop afrondt. Dan valt Bossy’s Self Issue binnenkort bij jou als eerste in de bus. En die karma points, die zetten we mee op je factuur! 
 
 
Merci en tot binnenkort 
Dorien 
*Bestel je issue voor 17 oktober en geniet van dit voordeel! 
 
PS: ben je er graag bij op 24 oktober wanneer we dit issue lanceren bij Cityworkers in Antwerpen? Koop dan snel je ticket voor het lanceringsevent.
 
Beeld: BY NOUCHKA