Bossy’s Succes Issue is er bijna! En dat vieren we samen met jou op 28 april bij Vitra Partner Store Antwerp. Klink je mee? Ontdek dan hier wat je die avond allemaal mag verwachten.

Netwerken, Bossy style

Na maanden Instagram Live-sessies en online meetings zien we elkaar eindelijke nog eens in real life. Deze avond is dé ideale gelegenheid om je virtuele contacten in het echt te ontmoeten. Babbel, geniet en vier samen met andere ondernemende vrouwen jullie successen. Zoek je nog iemand voor een project waar je aan werkt? Dan zijn we er zeker van dat je die avond heel wat fijne connecties kan maken.

Inspirerende talks

Tijdens de lancering vertelt founder Dorien openhartig over de struggle om van dit issue een succes te maken. Daarnaast interviewt ze de immer inspirerende Goele, gastvrouw van die avond en CEO van o.a. Master Meubel en Vitra Partner Store Antwerp. Master Meubel en Bossy werken al enkele jaren samen. Die samenwerking vertaalt zich in verschillende openhartige interviews met Goele. Voor één keer kan je dus zo’n interview live meepikken. Zet je schrap voor een gesprek over succes, (werk)geluk en durven groeien. Eén ding is zeker: dankzij dit gesprek een aantal waardevolle inzichten rijker.

Puur genieten

Geen event zonder heerlijke drinks en bites! Danielle van DJAR zorgt voor heerlijke dips en crackers en Marieke van Chez Mariette voor sweets. We verrassen je met lekkere (nieuwe) drinks én laten je proeven van ons Bossy KEREL bier!

 

Omslagfoto wearebossy.be
Babbel, geniet en vier samen met andere ondernemende vrouwen jullie successen. © ERINE WYCKMANS

Een locatie vol klassiekers

Een aantal jaar geleden opende het Zwitserse merk Vitra haar eerste Partner Store in het centrum van Antwerpen. De voormalige showroom van Walter Van Beirendonck werd toen omgetoverd tot een ruimte van 700m² waarin vele designklassiekers uit de collectie aan bod komen. Kies die avond een gezellig hoekje uit om bij te praten met je connecties of snuister door de leukste Vitra-accessoires.

Last but not least: Bossy’s Succes Bag!

Tijdens het event ontdek je als eerste het nieuwe magazine en kan je de mensen uit dit issue ontmoeten. We verloten ook enkele leuke prijzen onder de aanwezigen tijdens onze Bossy Bingo! Na een avond vol inspirerende talks ga je naar huis met Bossy’s Succes Issue én een goedgevulde Succes Bag. Daarin vind je handige en lekkere goodies om je deadlines te halen en mijlpalen te vieren. Eén ding is zeker: van dit event geniet je nog even na.

Zien we je in de Vitra Partner Store Antwerp op 28 april? Bemachtig je ticket via onze shop. Kan je er op 28 april niet bij zijn? Jammer, maar niet getreurd, je kan Bossy’s Succes Issue pre-orderen tot 18 april. Je betaalt geen verzendkosten en krijgt er een leuke extra bij. Daarnaast blijft het uiteraard nog steeds beschikbaar in onze webshop, net als alle andere issues! 
Omslagfoto: Frankie and fish, tijdens de lancering van Bossy’s Teamwork Special bij Fosburry & Sons in Antwerpen.