De zomer is een periode waar rust en plezier centraal staan. Net daarom vragen we bij Bossy een zomer lang naar de summer essentials van enkele inspirerende personen. Vandaag is content creator Shelley aan de beurt. Van een productieve planner, vegan tas tot inspirerend boek voor ondernemers: je ontdekt het allemaal in deze luchtige zomerreeks.

1. Pretty Productive planner

Ik duim voor een heerlijk lange zomer, al is het warme weer niet altijd even bevorderlijk voor je productiviteit. Om ervoor te zorgen dat ik ook tijdens die dagen toch iets gedaan krijg, heb ik altijd de Pretty Productive planner in de buurt. Deze planner heb ik ontworpen samen met Aranka van der Voorden en zorgt ervoor dat ik elke dag met volle focus aan de slag ga. Ook handig voor wanneer ik wat meer word afgeleid, minder focus heb of verlang naar tanning sessie aan het zwembad… PS: Benieuwd naar de planner? Je kan het hier een gratis week downloaden.

2. Balkon parasol

In mijn urban appartement in Rotterdam kan het op een zonnige dag warm worden. Iedereen die een balkon heeft gehad dat vanaf de middag in de zon staat, weet dat je daar écht kan smelten. Tot vorig jaar wist ik niet dat het bestond: een balkon parasol. Deze fan-tas-tische uitvinding is niet rond maar rechthoekig en maak je vast aan de balustrade. Het is in huis een stuk frisser en ik kan heerlijk op het balkon hangen met een goed boek of Netflix-serie zonder kapot te zweten.

3. Heerlijke cocktails

Als ik dan toch op het balkon zit, doe ik dat graag met een lekker en verfrissend drankje. Je maakt me in de zomerperiode blij met een witte wijn, zoals een Verdejo of Pinot Grigio. De laatste maanden ben ik ook helemaal fan van Moscow Mules. Deze cocktail van wodka, munt, limoen en gemberbier is mijn absolute favoriet.

Pretty Productive Planner Hashtag Lifegoals

“Deze planner is handig voor wanneer ik wat meer word afgeleid, minder focus heb of verlang naar tanning sessie aan het zwembad.” – Shelley

4. Waardevolle tips voor ondernemers

Eerder dit jaar werd ik geïnterviewd voor het boek ‘In Business’ van Aranka van der Voorden om mijn tips over gestructureerd en efficiënt werken bij te dragen aan een hoofdstuk. Ondertussen is het boek klaar en te koop! Ik las het boek in een paar uur uit, zo vlot leest het! Naar mijn mening een boek dat elke ondernemer moet lezen. En niet alleen omdat ik erin sta. (lacht) Wat ik zo leuk vind aan het boek is dat het luchtig en grappig geschreven is, maar ook waardevolle tips bevat over alles wat bij ondernemen komt kijken.

5. Vegan tas

Als ik onderweg ben naar een lunch met een vriendin, dan sleep ik liever niet mijn grote werktas mee. Ik heb een heel veel totebags met sassy quotes erop, maar als je eigenlijk alleen je portemonnee, smartphone en lippenstift nodig hebt dan is een totebag alsnog groot voor die paar essentials. Begin dit jaar heb ik mezelf de Charlie bag van Denise Roobol cadeau gedaan, een Rotterdamse ondernemer die mooie tassen maakt van vegan leer. De tas past bij elke outfit en de kwaliteit is enorm goed.

 

Meer Shelley? Volg haar via Instagram.

Beeld: Studio Phylicia