Vijf vragen en één spraakmaker: meer hebben we niet nodig om je een zomer lang te inspireren. Geniet van Bossy’s Summer Series, een luchtige zomerreeks die je goesting doet krijgen in nieuwe boeken, plekken en skills. Deze week aan het woord: Céline Radelet.

Céline Radelet was vier jaar lang verantwoordelijk voor de PR, partnerships en social media bij het Belgische kledingmerk CKS. Binnenkort start ze met een nieuwe uitdaging bij pralineproducent Neuhaus. Ze woont in Antwerpen en is zot van oldtimers en verre reizen. Binnenkort wil ze haar motorrijbewijs halen. 

Hoe kom je mentaal in vakantiemodus?

Dat gebeurt meestal vanaf het moment dat mijn werkoverdracht is doorgestuurd en ik mijn out of office heb ingesteld. Ik geniet enorm van de weg naar mijn bestemming. Zo kan ik loskomen van de dagelijkse routine en tegelijk een nieuwe omgeving ontdekken.

Welke skill(s) wil je tijdens de zomermaanden aanscherpen en hoe ga je dat doen?

De lockdown was de perfecte gelegenheid om aan de slag te gaan met een reeks skills die al een tijdje op mijn wishlist stonden. Zo volgde ik via Google Digitaal Atelier een gratis online cursus om de basisprincipes van online marketing op te frissen en daarvan een officieel certificaat te ontvangen. Aangezien verre reizen dit jaar on hold staan, wil ik ook graag mijn motorrijbewijs behalen om zo nieuwe plekken te kunnen ontdekken in België en omstreken. De theorie heb ik alvast online doorgenomen, nu nog slagen voor het examen en de praktijk. Fingers crossed!
45455303_10216186698407870_9057011817288564736_o
© Emma Peijnenburg

“Ik haal enorm veel energie uit het feit even alleen te zijn en te investeren in mezelf.”

Wat is je favoriete hide out in eigen land

Één van mijn vaste hide outs in eigen land zijn de Marollen. Ik hou van de typisch Brusselse sfeer en snuister graag rond op de dagelijkse brocante op het Vossenplein en in de omringende winkels, op zoek naar vintage interieurvondsten. Gouden tip: ga zeker eens langs bij La Clef D’or en proef de klassieke Belgische kost. À s’en lécher les doigts!

Welk boek, welke serie of podcast ga je verslinden?

Op Netflix ben ik gestart met de docureeks ‘The Goop Lab’ van het wellnessbedrijf van Gwyneth Paltrow. In elke aflevering nemen zij en haar team een bepaald thema onder de loep. Verder heb ik ook net de Spaanse serie ‘Valeria’ gebingewatcht: Sex And The City vibes in het prachtige Madrid, yes please! Leuke podcasts die ik aan het luisteren ben zijn ‘#weetikveel’ van Cosmopolitan’, ‘De Kobe Show’ en ‘El Tarangu’.

Wat is voor jou de beste manier om te herbronnen en er straks weer tegenaan te gaan?

In eerste instantie hecht ik veel belang aan me-time. Ik haal enorm veel energie uit het feit even alleen te zijn en te investeren in mezelf door naar podcasts te luisteren, series te kijken, te sporten, te mediteren … Verder heb ik geleerd dat het belangrijk is om zaken uit te proberen, zodat je jezelf beter leert kennen. De lessen die je daaruit trekt, maken je sterker om er daarna weer volledig tegenaan te gaan.

Meer Céline? Volg haar dan via Instagram.


Volgende week in Bossy’s Summer Series: Anna Santens.