Vijf vragen en één spraakmaker: meer hebben we niet nodig om je een zomer lang te inspireren. Geniet van Bossy’s Summer Series, een luchtige zomerreeks die je goesting doet krijgen in nieuwe boeken, plekken en skills. Deze week aan het woord: Evelyn Verzelen. 

Onder de alias ‘Createve’ helpt Evelyn Verzelen bedrijven bij het opzetten en uitwerken van hun marketingstrategie. Ze woont met haar partner en dochter in het landelijke Anzegem. Als content creator schrijft ze voor Bossy over alles wat met marketing te maken heeft. 

Hoe kom je mentaal in vakantiemodus?

Voor mij begint alles bij een goede afronding. Ik ruim mijn bureau op, stel mijn out of office in en schakel de meldingen van mijn mailbox op mijn telefoon uit. Daarna is het tijd om af te kicken van de deadlines en de drukte. Om dat te doen, plan ik de eerste dagen van mijn verlof goed vol met activiteiten met het gezin, klusjes in huis of voorbereidingen voor de geplande reis.

Welke skill(s) wil je tijdens de zomermaanden aanscherpen en hoe ga je dat doen? 

Als allround marketeer is het belangrijk om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen in marketingland. Deze vakantie wil ik me vooral verbeteren in Google Ads. Ik kocht daarom enkele online cursussen aan via Udemy en schreef me in voor een online marketing traject via IMU.

B8CB62DE-89F9-4FC8-9591-36B57F7D23FC
© Evelyn Verzelen

“Genieten van de kleine dingen is de beste manier om mijn batterijen weer op te laden.”

Wat is je favoriete hide out in eigen land?

Het klinkt misschien vreemd maar voor mij is er geen betere plek dan thuis. Doorheen het jaar zijn we weinig thuis met het hele gezin, altijd moeten we wel ergens naartoe. Als ik in verlof ben, en we gaan niet op reis, kan ik oprecht genieten van mijn huis en tuin. Dit jaar nog meer dan anders omdat we in november verhuisden naar onze nieuwe woning.

Welk boek, welke serie of podcast ga je verslinden?

Ik hoop me eindelijk eens te kunnen focussen op het boek ‘De Online Marketing Tornado’ van Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren. Verder moet ik dringend het nieuwste boek van Isabel Allende ‘Bloemblad van zee’ verslinden. En qua series heb ik veel gehoord over ‘Outer Banks’ op Netflix. Ik kijk er al naar uit om me in de zetel te nestelen.

Wat is voor jou de beste manier om te herbronnen en er straks weer tegenaan te gaan?

Gewoon genieten van de kleine dingen: een namiddag in het zwembad met mijn dochter, een avondje op restaurant met mijn vriend, op het terras met een goed boek en een drankje, een overheerlijke barbecue. De beste manieren om mijn batterijen weer op te laden.

Meer Evelyn? Volg haar dan via Instagram.

Volgende week in Bossy’s Summer Series: Stephanie Duval.