De zomer is een periode waar rust en plezier centraal staan. Net daarom vragen we bij Bossy een zomer lang naar de summer essentials van enkele inspirerende personen. Vandaag is Didi, oprichtster van JUS JUS aan de beurt. Van heerlijke snacks, work-out tools tot lekkere sapjes: je ontdekt het allemaal in deze luchtige zomerreeks.

1. Hippe én fitte accessoires

De finishing touch bij je work-out outfit? Voor mij zijn dat de Bala Bangles, een veelzijdige fitness tool die je draagt op je polsen of enkels. De bangles helpen je om vet te verbranden en spieren op te bouwen. Bovendien zijn ze ideaal voor intensieve trainingen of recreatieve activiteiten.

2. Hydrateren

Zon, zeewater… net in de zomer is belangrijk om je huid gezond te houden. Ik ben écht fan van deze natuurlijke mix vol essentiële oliën. Dit oliemengsel hydrateert je huid, stimuleert de doorbloeding en verzacht ontstekingen. Het extra bijzondere aan deze mix is dat het geen chemicaliën bevat en geschikt is voor gezicht, lichaam en haar.

3. Balans vinden 

Tijdens de zomer gaan we vaker uit: barbecues, reisjes of terrassen. We genieten er – terecht- van en vinden minder vaak de weg naar de fitness. Zelf herstel ik graag mijn energiebalans met de Jus Jus Detox. Zelfs een korte sessie na één of twee dagen doet wonderen. 

4. Natuurlijke snacks

Mijn favoriete reisgenoot tijdens lange auto-of vliegritten? Een voedzame snack zonder bewerkte suikers of ingrediënten. Van rainbow crackers, spirulina popcorn tot lekkere koekjes: het zijn allemaal lekkere, plantaardige en volledig natuurlijke tussendoortjes die je in mijn vakantietas kan terugvinden.

5. Activerende honing

Na de zomer volgt er opnieuw een periode vol verkoudheden. Tijdens de zomermaanden versterk ik al mijn immuniteit en vermijd ik een eventuele verkoudheid met een lepeltje Manuka honing per dag. Extra leuk is dat je de honing ook als gezichtsmasker kan gebruiken. Zeker wanneer je té lang in de zon hebt gezeten, is het interessant om je tere huid te verzorgen met een laagje van deze herstellende honing.

Wil je de essentials van Didi zelf eens uitproberen? Dankzij de interessante kortingscode BOSSY20 kan je meteen aan de slag. Meer weten over Didi’s JUS JUS? Volg het hier via Instagram.

Beeld: Britt Guns