Goeie voornemens, we maken ze allemaal. Ze daarna ook effectief volhouden, is vaak een ander verhaal. Januari loopt stilaan op zijn einde, dus vragen wij ons af hoe het intussen met jouw voornemens is gesteld. Nog wat werk aan de winkel? Met deze 4 tips maak je die goeie voornemens dit jaar écht waar!

1/ Op de eerste rij

Ondernemen is topsport, het is dan ook een must dat jij als persoon in topconditie bent. Een personal trainer vraagt wat van je, zowel financieel als fysiek. Op de achterste rij gaan staan en even wat minder je best doen, is bij Leander Personal Training geen optie. Je wordt soepeler, scherper en krijgt meer zelfvertrouwen. Zo kom je in een positieve spiraal terecht waarbij je zowel fysiek als mentaal naar een hoger niveau gaat. Als er één tip is die elke ondernemer geeft, dan is het dat je de zaken die je zelf niet kan uit handen moet geven. Dus waarom niet jouw gezondheid?

Denk in 2019 ook aan je gezondheid. Zo word je soepeler, scherper en krijg je meer zelfvertrouwen.

2/ Cheers!

Meer water drinken, nog zo’n voornemen dat bij heel wat mensen op het lijstje staat. En dan het liefst kraantjeswater, want dat is ook nog eens goed voor het milieu. Maar wist je dat het water dat thuis uit de kraan komt veel minder gezond is dan je zou denken? Ons leidingwater wordt wel gefilterd, maar niet in die mate dat alle schadelijke stoffen eruit zijn wanneer het water bij je thuis uit de kraan komt. De oplossing? Een waterfiltratiesysteem van Aquacare. Door te kiezen voor gezuiverd water maak je niet alleen een gezonde en ecologische keuze, het is ook nog eens goedkoper!

Kies voor gezuiverd kraantjeswater. Ecologisch, gezond én een stuk goedkoper!

3/ Oogkleppen af

Reizen is voor elke ondernemer een must. Het is dé manier om even die oogkleppen af te zetten en je visier open te stellen. Dries en Yuri zeiden het al in ons magazine en wij kunnen het alleen maar beamen. Om stylish én verantwoord te reizen, stak Samsonite zijn gekende S’CURE koffer in een ecologisch verantwoord jasje. De S’CURE ECO koffers zijn gemaakt uit 85% gerecycleerd popypropyleen, op basis van gerecycleerde waste uit het eigen Samsonite productieproces. De binnenkant is vervaardigd uit gerecycleerde PET-flessen en ieder detail van de koffer wordt afgewerkt met gerecycleerd hout. Wanneer vertrekken we?

Door te reizen zet je die oogkleppen even af en krijg je opnieuw een ruimere blik.

4/ Perfect imperfect

In een wereld waarin we continu getriggerd worden perfect te zijn en keer op keer te presteren, is het een uitdaging om jezelf te kunnen, maar vooral durven zijn. Het boek Proudly Imperfect van Sabina van Roest is een aanrader voor elke vrouw die in 2019 op zoek wil gaan naar wie ze écht is. In het boek vertelt Sabina hoe zij en een reeks andere inspirerende vrouwen de weg naar zichzelf terugvonden in een maatschappij waarin we voortdurend beïnvloed worden door trends, hypes en perfecte plaatjes. Wij mogen één van haar boeken weggeven dus neem snel een kijkje op Instagram als je wil winnen!

Wat zijn jouw goeie voornemens voor 2019?

Foto: Erico Marcelino via Unsplash

Laat dat perfecte plaatje los en wees jezelf. Imperfect is ook perfect!