Kiest ze voor een thee of koffie? Wil ze zekerheid in het leven of vrijheid? We schotelen Julie Geilenkirchen, communicatiemanager bij oona pr, onze ochtenddilemma’s voor.

Ochtendmens of nachtraaf?

Ochtendmens. Ik hou ervan om – zeker bij mooi weer – op tijd op te staan en de deur uit te gaan voor een wandeling en een bezoek aan een koffiebar. De stad zien wakker worden tijdens het eerste zonnetje van de dag, love it

Thee of koffie?

100% koffie. Er is zo’n groot verschil tussen goede en slechte koffie. Waterige, bittere koffie kan echt mijn koffiemomentje vergallen. Mijn grote droom is om ooit zelf een coole koffiebar te openen.

Uitgebreid ontbijt of ontbijtje on the go?

Uitgebreid ontbijten! Ik hou van brunch op zondag op een zonnig terras. In de week ontbijt ik eigenlijk nooit, dus vind ik het fijn om hier in het weekend echt de tijd voor te nemen. Als ik verder geen plannen heb, kan ik ook zeker tot de namiddag aan tafel blijven zitten. 

Pyjama of stijlvolle outfit?

Tegenwoordig zijn pyjama’s ook soms stijlvolle outfits. (lacht) Stijlvol is volgens mij iets subjectief. Ik draag vooral wat ik zelf fijn vind en waar ik me goed in voel, en dit mag ook wel iets kosten vind ik. 

Structuur of chaos?

Beide. Op mijn werk is structuur echt noodzaak aangezien ik naast het contact met de klant ook een team leid. Thuis leef ik in een gestructureerde chaos en is het niet altijd zo netjes. (lacht) 

To do or not to do list?

To do. Ik hou ervan om to do’s te doorstrepen en iets af te werken. Dat geeft me pas voldoening!

Zekerheid of vrijheid?

Dat hangt ervan af over wat het gaat: op vlak van financiën heb ik graag zekerheid. Maar qua jobinhoud en verantwoordelijkheden zou ik niet zonder vrijheid kunnen. 
Meer Julie? Volg haar via Instagram