Kiest ze voor structuur of chaos? En welke tip geeft ze je om de dag goed te beginnen? Maria-Laura De Loore, digital marketeer en founder van Soy Hive, inspireert je vandaag met haar ochtenddilemma’s.

Ochtendmens of nachtraaf?

Mijn humeur is s avonds pakken beter dan in de ochtend. Ik ben dus zeker en vast een nachtraaf! Het liefst werk ik ook laat door. Op zulke momenten krijg je minder mails en meldingen, dat is handig. (lacht) 

Thee of koffie?

Allebei! Ik drink het liefst verschillende drankjes door elkaar: koffie, thee en liefst nog een derde drankje erbij. Eentje voor hydratatie, eentje voor de cafeïne en eentje voor de fun. 

Uitgebreid ontbijt of ontbijtje on the go?

Tijdens de week kies ik voor een ontbijtje onderweg. In het weekend brunch ik graag, daar kan ik écht van genieten. 

Structuur of chaos?

Ik ben echt een enorm grote chaoot: zowel in mijn hoofd als in mijn huis. Maar pas op, ik heb echt wel structuur in mijn chaos, hoor. (lacht)

To do or not to do list?

In dat geval ga ik voor veel to-dolijstjes in verschillende notitieboekjes, waarvan ik telkens maar een aantal pagina’s gebruik. Ja, ik ben zo iemand! En daarbij heb ik nog niet verteld dat as we speak ik nog extra notebooks blijf kopen. 

Zekerheid of vrijheid?

Vrijheid. Zo besloot ik eind vorig jaar om samen met mijn lief een eigen creatief agency op te starten. Dankzij BeeKeepers creëren we meer vrijheid in het soort projecten. Ik heb daar ontzettend veel zin in! 

Jouw tip om de dag goed te starten?

Leg ’s avonds al alles klaar voor de volgende dag. Van je kledij en koffiebeker tot je laptop en to-dolijst. Zo is het stukken makkelijker om je dag te beginnen. 

Meer Maria-Laura? Volg haar via Instagram.

Beeld: Jonah Samyn