De zomer is een periode waar rust en plezier centraal staan. Net daarom vragen we bij Bossy een zomer lang naar de summer essentials van enkele inspirerende personen. Vandaag is Marjolein Nijs, onderneemster van wellness-winkel Gervi en het gezicht achter de blog en podcast ‘The Wellness Lifestyle’ aan de beurt. Van lekkere gemberdrankjes, yoga tot relaxen in eigen tuin: je ontdekt het allemaal in deze luchtige zomerreeks.

1. Yoga en surfen 

Ik beoefen vaak yoga via de video’s van Yoga with Adriene. Op haar Youtube-kanaal vind je een groot aanbod met verschillende oefeningen terug. Wil je meer zelfvertrouwen of heb je last van hoofdpijn? Dan zijn er ook voor die onderwerpen doelgerichte video’s. Wat ik zo fijn vind aan haar kanaal is dat haar oefeningen een mix van yoga en meditatie bevatten. Tijdens de zomermaanden ga ik ook graag op yogaretreat. Zo’n retreat staat gelijk aan pure verwennerij! Een leuke tip als je geïnteresseerd bent in een yogaretreat in combinatie met surfen: Chicks on Waves

2. Ongetemd leven

Vorig jaar las ik het boek ‘Untamed’ van Glennon Doyle voor het eerst. Eigenlijk grijp ik er nog vaak terug naar. Het boek bevat veel herkenbare situaties en heeft in zeker zin mijn ogen geopend.  

3. Podcast

Wekelijks luister ik naar ‘On Purpose’, de podcast van Jay Shetty. Ik heb veel sympathie voor deze auteur, levenscoach en voormalig monnik. Elke maandag nodigt hij internationale gasten uit zoals enkele bekende auteurs. Zo heb ik dankzij één van zijn afleveringen Glennon Doyle leren kennen. 

4. Mijn tuin

Het liefst rust ik uit in mijn tuin. Wanneer het iets kouder wordt, vind ik het zalig om de vuurkorf te gebruiken en samen met een groep mensen van de knetterende vuurgeluiden en lekkere marshmallows te genieten. Bovendien heeft Gervi Outdoor een uitgebreid aanbod met bijvoorbeeld terrasverwarmers, loungestoelen, buitentapijten tot barbecues om je terras of tuin aan te kleden. Mijn persoonlijke favoriet? De MBRACE stoel van het merk Dedon. Ideaal om in te relaxen. 

5. Gember

Het liefst drink ik zo weinig mogelijk alcohol. Als ik toch zin heb in iets bijzonders dan kies ik voor Gimber. Dit natuurlijke en non-alcoholische gemberdrankje drink ik heel graag! Ik combineer de gemberconcentraat met een beetje water of in een mocktail.

 

Benieuwd naar meer? Via Instagram ontdek je het wellness en outdoor aanbod van Gervi.

Beeld: Jacinta Simons