Bij Bossy worden we elke keer enthousiast wanneer we zien dat twee bedrijven samenwerken. Deze keer bundelen de ondernemerskoppels achter Solid Stash en studio paus hun krachten voor een warm initiatief. Samen lanceren ze het Troostpakket voor mensen die door een moeilijke periode gaan. 

Een hart onder de riem

Iedereen kent wel iemand die het eventjes zwaar heeft. En iedereen heeft wel eens gedacht: “Ik wou dat ik iets kon doen”. Daar willen Lily Imschoot en Monne Depraetere van Solid Stash met hun artisanale diepriesmaaltijden en Mélanie Goethals en Niels Van Couter van de persoonlijke winkel en webshop studio paus een antwoord op bieden. De koppels gaan nog een stapje verder dan de gekende spaghettisaus voor iemands voordeur. Hun Troostpakket omvat zoveel meer. Met dit pakket geef je iemand een hart onder de riem en maak je troost nog iets tastbaarder. 
Solid Stash _ Bossy
© ISO 800
“Dat onze – met zoveel liefde gemaakte – maaltijden zoveel impact kunnen hebben, betekent gigantisch veel voor ons” 
– Lily van Solid Stash 

Gevulde harten en magen  

“Doorheen de jaren merkten we dat klanten onze maaltijdpakketten regelmatig bestelden om vrienden of familie doorheen een moeilijke periode te helpen. Of we hoorden achteraf van mensen die het eventjes zwaar hadden gehad hoe onze gerechten een belangrijke praktische steun voor hen waren geweest”, vertelt Lily over haar recente samenwerking met studio paus. “Dat onze – met zoveel liefde gemaakte – maaltijden zoveel impact kunnen hebben, betekent gigantisch veel voor ons, en we voelden dan ook dat we hier iets meer mee wilden doen. We trokken onze stoute schoenen aan en polsten bij onze vrienden Mélanie en Niels van studio paus hoe we samen een geschenk konden maken dat niet enkel voedsel is voor het lichaam, maar ook een knuffel voor de ziel. En zo kwam ons Troostpakket tot stand.”

Persoonlijk geschenk

Wat vind je in zo’n Troostpakket terug? Om te beginnen zijn er acht diepgevroren maaltijden van Solid Stash. Denk maar aan romige kokosdhal met zoete aardappel, umami-bom bolognesesaus, vol-au-vegan of een kruidige pompoentajine. Al honger? Mélanie Goethals en Niels Van Couter, de bezielers van studio paus, vullen het geschenk aan met een prachtige kaart, friendly reminders en droogbloemen. Om het helemaal af te maken, wordt er nog gedacht aan een extra handgeschreven kaartje met je persoonlijke boodschap voor diegene die extra troost kan gebruiken.

Het Troostpakket wordt in heel België aan huis geleverd. Je kan je bestelling eventueel ook ophalen bij verschillende plekken in Gent of Lokeren. Meer weten? Vind alle details en het Troostpakket hier terug. 

Omslagbeeld: Solid Stash x studio paus