Waar denk jij aan bij het woord ‘verzekeringen’? Word je lichtjes zenuwachtig van dit onderwerp of net niet? Eén ding is zeker: het is nodig om na te denken wie of wat je wil laten verzekeren. Vier ondernemers overtuigen je met hun verhaal waarom een goede verzekeraar zoals Pieter van Assuco een must is.

Eveline Lemahieu, founder van Smartass Academy waar ze haar passie voor educatieve content en ondernemerschap combineert

“Ik ben dankzij een andere ondernemer terechtgekomen bij Pieter wanneer ik begon met mijn eigen zaak. Vermoedelijk vinden veel ondernemers via via de weg naar zijn zakenkantoor Assuco. Je weet dat je Pieter mag vertrouwen en dat hij samen met zijn team kwalitatief werk aflevert. Normaal gezien ben ik voorzichtig wanneer ik mensen doorverwijs naar anderen, maar ik weet dat ze bij Pieter altijd goed terechtkomen. In eerste instantie is hij een warme mensenmens, in de tweede plaats is hij een verzekeraar. Hij luistert echt naar je verhaal. Ik bewonder hoe hij zich inzet voor andere mensen. Zodra je met hem aan tafel hebt gezeten, voel je dat hij het beste met je voor heeft.”

bynouchka2406201-47
© BY NOUCHKA

“Omdat ik zo goed voorbereid was dankzij Assuco werd een minder toffe periode iets aangenamer. Ik moest me over niets meer zorgen maken.”

– Eveline

“Wanneer je vragen hebt, helpt het team van Assuco je met duidelijke informatie. Ze denken pro-actief, iets wat ik als ondernemer enorm waardeer. Door een operatie was ik even out en kon ik niet werken. Ik had meteen de reflex om Pieter te contacteren. Hij beantwoordde meteen mijn vragen. Omdat ik zo goed voorbereid was dankzij Assuco werd een minder toffe periode iets aangenamer. Ik moest me over niets meer zorgen maken, alles was al geregeld.

Nouchka De Maeyer van by NOUCHKA helpt vrouwelijke onderneemsters met het creëren van een passief inkomen door middel van online cursussen

“Toen ik een vriendin vertelde dat ik op zoek was naar iemand die mij met mijn verzekeringen kon helpen, raadde ze meteen Pieter van Assuco aan”, vertelt Nouchka. “Ik heb hem meteen gecontacteerd. Pieter in drie woorden? Persoonlijk, professioneel en vriendelijk. (lacht) Hij is met andere woorden iemand die ik in mijn professioneel netwerk wil hebben!”

bynouchka-bossy
© BY NOUCHKA

Als ik een document nodig heb, moet ik maar even de app van Assuco openen en ik heb het al. Handig!”

– Nouchka

“Op het moment dat ik Pieter contacteerde, was ik verzekerd via mijn bankagent. Ik was er niet helemaal tevreden van en zocht naar een persoonlijkere oplossing. Mijn zaak is uniek, ik wilde dan ook iemand vinden die begrijpt wat ik doe en me vervolgens professioneel kan begeleiden. Pieter was meteen mee met mijn verhaal. Zijn persoonlijke aanpak gaf me vanaf het eerste gesprek een goed gevoel!”

“Toegegeven, ondertussen hebben we elkaar nog niet zo vaak gesproken. (lacht) Dat komt enerzijds omdat er simpelweg geen problemen zijn. Gelukkig maar! Anderzijds werkt Pieter volledig digitaal. Ik heb een app waarin ik meteen een overzicht van mijn verzekeringen terugvind. Als ik een document nodig heb, moet ik maar even de app openen en ik heb het al. Handig! Het feit dat Pieter en zijn team alles voor mij beheren, geeft me bovendien een zeer gerust gevoel.”

An-Katrien Dullers, founder van Brand Strategy & PR agency MARNIX and ALLY waar ze samen met haar team duurzame en innovatieve merkverhalen verspreidt

“Toen ik bijna tien jaar geleden MARNIX and ALLY oprichtte, begon Pieter net met zijn zakenkantoor Assuco. Als startende ondernemer wist ik niet waar te beginnen. Mijn man was toen al een tevreden klant bij Assuco waardoor ik wist dat Pieter mij kon ondersteunen waar nodig. Zijn kennis van zaken is ongelofelijk!”

 

an-katrien dullers - foto door shari ruzzi - 5
© SHARI RUZZI

“Pieter denkt volledig met je mee, op een transparante en eenvoudige manier. Zo’n aangename samenwerking vind ik als ondernemer erg waardevol.

– An-Katrien

“Als ondernemer maak je wel eens vervelende zaken mee zoals autopech, vaak op de momenten wanneer het net niet uitkomt. (lacht) Gelukkig kon ik Pieter in gevallen van nood altijd snel bereiken. Geen enkele vraag lijkt hem overbodig, dat vind ik een heel fijn gevoel. Daarnaast wil je ook je onderneming volledig voorbereiden op vlak van bijvoorbeeld juridische uitdagingen én denken aan pensioensparen. Pieter denkt volledig met je mee, op een transparante en eenvoudige manier. Zo’n aangename samenwerking vind ik als ondernemer erg waardevol.”

Dorien Camps, founder van Bossy, Belgiës eerste magazine voor ondernemende vrouwen

“Verzekeringen is zo’n topic waar je pas aan denkt wanneer je iets voor hebt”, vertelt Dorien. “Althans, dat is bij mij zo… Dankzij mijn job kwam ik met Pieter in contact. Ik mocht hem namelijk interviewen voor het magazine en was meteen verkocht. De manier waarover Pieter over zijn job praat, toont aan dat hij dit met passie doet. Hij legt moeilijke zaken makkelijk uit in mensentaal en kan zich inleven in je persoonlijke situatie. Dat is goud waard!”

 

bynouchka25082044
© BY NOUCHKA

“Pieter en zijn team staan voor je klaar, wat zeer fijn is wanneer je met vragen zit

– Dorien

“Na het interview heb ik meteen een afspraak geboekt bij Pieter. Hij raadde me aan om mijn verzekeringen in kaart te brengen. Wanneer je – zoals ik – hier en daar verzekerd bent, ben je nooit echt goed verzekerd, of soms te goed. Dat is binnenkort verleden tijd. Waar Pieter vooral mee scoort? Zijn persoonlijke aanpak. Hij kijkt mee als mens én als verzekeraar. Wat is nodig, wat is extra? Wat doen we nu, wat doen we later? Deze vragen kan je alleen maar correct beantwoorden al je kennis van zaken hebt. En die heeft Pieter. Ook zijn team staat voor je klaar, wat zeer fijn is wanneer je met vragen zit.”

Heb je na het lezen van deze reviews zin om je onderneming op maat te laten verzekeren door Pieter en zijn team? Neem dan contact op met Assuco voor een kennismakingsgesprek. Meer tips over verzekeringen lees je in Bossy’s Let It Go Issue. Bestel je exemplaar hier.

Beelden An-Katrien: Shari Ruzzi

Beelden Eveline, Nouchka en Dorien: BY NOUCHKA