Een eerste werknemer, een nieuwe brandverzekering of een lek in de winkel? In deze situaties kan je hulp gebruiken van een expert. Drie ondernemers vertellen je hoe ze vandaag zorgelozer ondernemen dankzij de tips en bijstand van Pieter van zakenkantoor Assuco. 

Sofie Desaeger runt al enkele jaren Les Folies de Sofie. Ze houdt van duurzame mode en kwalitatieve items die ze zorgvuldig selecteert voor haar (mode)bewuste klanten.

“Ik leerde Pieter kennen via een netwerkevent. Zulke events waren voor mij toen nog dé manier om in contact te komen met andere ondernemers. Ik was blij dat ik aan de praat geraakte met een verzekeringsmakelaar, want ik zocht iemand die ik kon vertrouwen. Die makelaar was Pieter en de klik tussen ons was er meteen! Iets later hebben we de verschillende polissen die ik had samen besproken. Pieter zag meteen overzicht in al dat papierwerk. Bovendien adviseerde hij me meteen welke verzekeringen voor mijn zaak ontbraken. Dat moment was voor mij een echte eyeopener.”

Les Folies de Sofie_Bossy
© BEELD HEELT
“Dankzij de app van Assuco vind ik mijn verzekeringen op één plaats terug.”
– Sofie
“Als ondernemer maak je wel iets mee dat je niet wil meemaken. Zo was er eens een lek in mijn winkel. Ook tijdens zulke momenten voel je dat een goede verzekeringsmakelaar essentieel is. Pieter kwam meteen langs toen de expert ter plaatse was, iets wat voor mij een meerwaarde was. Ik voelde me toen zo ondersteund dankzij zijn professionele hulp en kennis van zaken.”

“Wat voor mij nog een groot pluspunt is aan onze samenwerking? Dankzij de app van Assuco vind ik mijn verzekeringen op één plaats terug. Daarnaast komt Pieter ook af en toe langs wanneer er geen grote problemen zijn. Dat is voor mij geen must, maar het is wel fijn dat hij hier af en toe cadeautjes komt shoppen!” (lacht)

Laure Vanlierberghe is founder van vegan hairconcept Head & Hearts. Samen met haar team zorgt ze ervoor dat je na een bezoek in haar kapsalon met een goed gevoel naar huis gaat. 

“De klik met Pieter is er altijd al geweest! Ik ken hem al van toen we samen in de scouts zaten. Dat is al een hele tijd geleden. (lacht) Geen verrassing dus dat ik mijn verzekeringen door Pieter onder handen laat nemen. Ik heb zoveel bewondering voor hem als persoon en ondernemer. Pieter geeft echt alles voor zijn zaak. Veel mensen zouden echt iets kunnen leren van zijn ondernemersstijl, daar twijfel ik niet aan.”
Laure_VanVlierberghe_Bossy
© DEBBY VANDELEUR PHOTOGRAPHY
“Van mijn eerste werknemer over rechtsbijstand tot mijn brandverzekering: Pieter en zijn team ondersteunen me altijd.”
– Laure 
“Van mijn eerste werknemer over rechtsbijstand tot mijn brandverzekering: Pieter en zijn team ondersteunen me altijd. Mijn kapsalon is een deel van mijn huis. Na een verhuis heb ik mijn brandverzekering laten verzekeren door een bank want dat was verplicht na de aankoop van mijn woning. Ik heb dan gemerkt waar het verschil zit tegenover de hulp van Pieter. Het verschil is immens groot, net zoals de extra kosten die ik betaalde bij een andere partij. Mijn buikgevoel heeft me signalen gegeven dat ik die polis toch best liet dubbelchecken door Pieter. Hij ontdekte dat ik een enorme som te veel betaalde en heeft dat dossier vanaf dat moment onder handen genomen.” 

“Mijn samenwerking met Pieter zou ik direct, menselijk en warm noemen. Zelfs de minst aangename boodschappen zal Pieter overbrengen met heel veel begrip. Hij is zo’n oprecht persoon, dat voel je meteen wanneer je contact met hem hebt. Ik kan dan ook geen enkel negatief woord over Pieter en zijn team zeggen.“ 

Sophie Deleye runt al 8 jaar Patho Stone samen met haar man. Met hun bedrijf maken ze maatwerk in natuursteen en dat tot in de kleinste details. 

“Tijdens de lancering van Bossy’s Let it go Issue in samenwerking met Kleidok geraakte ik aan de praat met Pieter. Hij waagde net zoals ik een poging aan de draaitafel. (lacht) Na een tijdje heb ik in samenspraak met mijn man, die ook in de zaak staat, beslist om ons te laten verzekeren door Assuco. Mijn man ik ondernemen ondertussen al 8 jaar. Onze zaak groeit en daarom zijn we op zoek naar partners die ons daarin kunnen ondersteunen. Wij verzorgen onze klanten en willen diezelfde service ervaren als wij met iemand samenwerken, zoals nu voor onze verzekeringen.” 

“Schade kost je geld, tijd én energie. Dan is een sublieme service van je makelaar een meevaller.”

– Sophie

“Een hamer die per ongeluk naar beneden valt of een van de wagens die beschadigd wordt door een ongeval… Situaties als deze zijn geen uitzondering. Zeker niet als je in de bouwsector werkt. Een ongeval is snel gebeurd. Bij Assuco ervaren we geen stroeve communicatie via mail of een verkeerde contactpersoon zoals we voorheen meemaakten bij andere verzekeringsmakelaars. Zo hoeft één van onze projectleiders enkel maar een foto te bezorgen via WhatsApp. Pieter en zijn team zijn altijd bereikbaar en op de hoogte van je dossier en polissen. Net die ondersteuning kunnen veel ondernemers volgens ons wel gebruiken. Schade kost je geld, tijd én energie. Dan is een sublieme service van je makelaar een meevaller.”

Heb je na het lezen van deze reviews zin om je verzekeringen onder de loep te laten nemen? Of om je onderneming op maat te laten verzekeren door Pieter en zijn team? Neem dan contact op met Assuco voor een kennismakingsgesprek. Meer tips over verzekeringen lees je in Bossy’s Reflect, Succes en Let it go Issue. 

Beeld: Surface via Unsplash