Afgelopen maand verschenen er heel wat artikels op wearebossy.be onder het thema ‘Duurzaamheid’. Heb jij een artikel of interview gemist? In deze recap van afgelopen maand vind je de highlights terug van deze maand.

1. Duurzaam omgaan met je tijd met deze 3 tips

Als ondernemer kom je regelmatig tijd tekort. Er komen continue nieuwe ideeën in je op die je bedrijf naar het volgende niveau zouden brengen, maar daarnaast heb je ook een waslijst aan alledaagse taken om alles draaiende te houden. En dan hebben we het nog niet eens gehad over je privé leven en wat daar allemaal bij komt kijken. Omdat je nu eenmaal (helaas) geen extra uren bij kan kopen in een dag, is het van essentieel belang om duurzaam om te gaan met je tijd. Structuurcoach Shelley geeft je in dit artikel een aantal handvaten om dat te doen.

2. De ochtenddilemma’s van Eva Janssens

Drinkt ze liever koffie of water als ze wakker wordt? En werkt ze beter ’s avonds of ’s ochtends? We schotelen de Gentse Eva Janssens, ontwerpster van bruidskledij, enkele van onze ochtenddilemma’s voor.

3. “Duurzaam is niet langer het alternatief”

Wil jij je bedrijf écht groener maken? Saar van Greenkit maakte een ecologische ontdekkingsdoos voor ouders en vertelt je hier hoe jij de stap kan zetten naar duurzaam ondernemen.

4. Vijf tips tegen tijdsdruk in de creatieve sector

Als je mensen bevraagd over hoe ze omgaan met tijd, ontdek je interessante verschillen. Content creator Delphine mocht Bieke Casteleyn, Arne Quinze en Pieterjan Van Biesen, interviewen voor Bossy’s Time Issue en kwam tot interessante inzichten. We hebben allemaal evenveel tijd, maar de een blijkt er toch slimmer mee om te springen dan de ander. Enkele tips van creatievelingen voor creatievelingen… 

5. De 10 levenslessen van Julie D’heygere

Elke maand vragen we een ondernemende vrouw naar haar tien belangrijkste lessen. Deze maand was het de beurt aan Julie, onderneemster, jonge mama en het gezicht achter de ‘Think Tomato’ saus. In dit interview vertelt ze haar belangrijkste levenslessen achter haar succes.

Volgende maand draait alles rond het thema ‘Change’. We schotelen onze ochtenddilemma’s voor aan Kim Van Oncen, actrice en uitbaatster van een Delhaize winkel. In aanleiding van moederdag laten we ook enkele ondernemende mama’s aan het woord. Dat en meer volgende maand op wearebossy.be!

Beeld: John Mark Arnold via Unsplash