Tijdens de (soms) warme zomermaanden verschenen er heel wat artikels op wearebossy.be. Heb jij een artikel of interview gemist? In deze recap vind je de highlights terug die je inspireren op vlak van work, life en balance.

1/ Met deze gewoontes bespaar je tijd in je bedrijf

Als je niet meer toekomt aan het uitvoeren van nieuwe ideeën, komt je groei en omzet stil te liggen. Tijdswinst- en efficiëntie expert Shelley deelt graag haar vijf gewoontes die in haar bedrijf het meeste tijd besparen, zodat jij ook weer ruimte in je agenda kan creëren om je creatieve plannen uit te voeren.

2/ De business boektips van Team Bossy

Team Bossy ging op reis en nam mee: deze vijf must-reads. Benieuwd welke boeken dat zijn? Je ontdekt ze hier. Spoiler: ze boosten je business – en jou als ondernemer – allemaal op een andere manier, ook na de zomervakantie.

3/ Zekerheid of vrijheid? 

Een vaste waarde op wearebossy.be zijn de ochtenddilemma’s. Ook deze zomermaanden deelden enkele inspirerende ondernemers zoals Stéphanie van Odyskin, Janne van Atelier Jean en Helen van Heleen Kookt hun antwoorden. Mét leuke koffiebar-hotspots en interessante tips over hoe je de dag goed kan beginnen.

4/ Waarom falen noodzakelijk is

Wist je dat Bossy-oprichter Dorien Camps een van de 41 vrouwen is die haar waardevolle leermomenten deelt in ‘Vallen, opstaan & doorgaan: Zonder falen geen succes’? Het grappige is dat dit boek voor auteur Kim Buitenhuis ook een grote ‘leerschool in succesvol en vooral gelukkig falen’ is. Waarom? Dat lees je hier.

5/ Meer vat op je agenda én financiële zekerheid

De column van coach V. wordt in elke Bossy Magazine van voor naar achter gelezen. Omdat vele lezersvragen accuraat blijven, delen we ze ook hier. Wil je meer financiële zekerheid inbouwen en meer vat hebben op je agenda? Dan kan jij je misschien herkennen in de vraag van Ine.

Welk artikel of interview inspireerde jou het meest? Laat het ons weten via Instagram of hello@wearebossy.be. We zijn benieuwd!

Beeld: Derick McKinney via Unsplash