In januari verschenen er heel wat artikels op wearebossy.be onder het thema ‘fresh start’. Heb jij een artikel of interview gemist? In deze recap van afgelopen maand vind je de highlights terug.

1. The Book Club met Evi Hanssen

We deelden het nieuws al in onze vorige recap: we bedachten een nieuw online rubriek. The Book Club is Bossy’s ode aan het geschreven woord. Laat je als lezer verrassen door interviews met auteurs, interessante lijstjes en de favoriete boeken van Team Bossy. Het doel van deze nieuwe rubriek: je online inspireren voor je volgende offline rustmoment. Deze maand gaan we in gesprek met Evi Hanssen over haar boek ‘Sinds ik niet meer drink’

2. Zo vind je rust, elke dag opnieuw

Ben jij ook stevig uit de startblokken geschoten? Om te voorkomen dat je straks overweldigd deze eerste maand afsluit, gaan wij voor jou op zoek naar rust. Wist je dat je die ook zonder een downward facing dog kan vinden? Jennifer vertelt je in dit artikel hoe je met kleine gewoontes doorheen de dag een positieve impact creëert.

3. Lezersvraag: hoe hou je de work-lifebalans in evenwicht?

De column van coach V. wordt in Bossy Magazine van voor naar achter gelezen. Omdat vele lezersvragen accuraat blijven, halen we ze hier nog eens boven. Is de balans tussen leven en werk even zoek? Dan kan jij je misschien herkennen in de vraag van Ellen.

4. De 10 levenslessen van Lana Bauwens

Elke maand vragen we een ondernemende vrouw naar haar tien belangrijkste lessen. Deze maand neemt Lana Bauwens de fakkel over. Zij is niet alleen de host van de podcast ‘Heksen Dragen Sneakers’ maar ook mentor, spreker en auteur. Lees hier waarom Lana altijd droomt en verliefd is op falen.

5. How to: kiezen voor jezelf zonder schuldgevoel

Je geeft zoveel aan anderen dat je na een tijdje niet meer weet wie je bent of wil zijn. Je voelt dat je wil werken aan je innerlijk geluk. Maar hoe doe je dat? Deze oefeningen van coach Liesa van The Habit Mind helpen je op weg.

In februari vragen we een powerkoppel hoe dat in zijn werk gaat: met je grote liefde leven én ondernemen. Daarnaast leer je omgaan met copycats en ontdek je de ochtenddilemma’s van Elise Van de Meulebroucke. Dat en meer volgende maand op wearebossy.be!

Beeld: INSIDR