Het afgelopen half jaar verschenen er heel wat artikels op wearebossy.be. Heb je enkele interviews of tips gemist? We lijsten enkele populaire artikels van de afgelopen maanden hieronder voor je op.

1/ De levenslessen van serial entrepreneur Caroline Rigo

Elke maand vragen we een ondernemende vrouw naar haar tien belangrijkste levenslessen. De lessen van Caroline Rigo, founder van Cent Pur Cent, i.am.klean, Café Beauté en Blush blijven hangen. Denk maar aan deze: “Als ik mijn omgeving observeer, merk ik op hoeveel mensen ongelukkig zijn door alles perfect te willen doen. Ze willen de beste moeder, vriendin, partner, CEO en dochter zijn. Terwijl we alle rollen perfect willen invullen, vergeten we het belangrijkste: leven. Je leeft maar één keer. Focus je op wat je wél hebt afgewerkt en niet op wat mislukte.” Ook de levenslessen van fotograaf en fototherapeut Amandine Grulois en successtrateeg Eline Massin worden massaal gelezen.

2/ Wat doet founder Dorien nu anders dan vijf jaar geleden? 

“Gefeliciteerd met je jubileum, Dorien.” Een zekere Patrick wenste Bossy founder Dorien proficiat, en het duurde even voor ze wist waarom. In januari 2018 had ze zichzelf gepromoveerd tot founder van – het toen nog nergens te googelen – Bossy op LinkedIn. En toch was ze apetrots en vastberaden die titel vorm te geven. Ondertussen zijn we ruim vijf jaar verder en is ze mogelijk nog trotser. Maar wat doet Dorien nu anders dan vijf jaar geleden?

3/ Leven zonder financiële stress en een back-upplan

The Book Club is Bossy’s ode aan het geschreven woord. Het afgelopen half jaar spraken we met verschillende auteurs zoals budgetcoach Djennah Van Nieuwenhove. In dit artikel deelt ze enkele inzichten uit haar boek ‘Let’s Talk Money’ en geeft ze tips voor een financieel stressvrij leven. Ook het interview met Valerie Cook wordt vaak gelezen. Zij reisde samen met haar gezin doorheen Europa mét een campervan, maar vooral zonder een back-upplan. Die ervaringen bundelde ze in haar boek ‘Leven zonder een plan B’. Wedden dat je door haar verhaal voortaan écht voor je dromen zal gaan?

4/ Digital nomad Laurence over alleen zijn, transformeren en connecteren

Je zaak runnen op een exotische plek: utopie of werkelijkheid? Bossy spreekt met Laurence Uvin, oprichter BORA Coworking, founder van coachingbedrijf CEO Lifestyle én digital nomad. Hoe vindt ze evenwicht tussen work, life en balance? Je ontdekt het hier.

5/ Een uitgebreid ontbijt of ontbijtje on the go? 

Kiest ze voor structuur of chaos? En welke tip geeft ze je om de dag goed te beginnen? Maria-Laura De Loore, digital marketeer en founder van Soy Hive, inspireert je met haar ochtenddilemma’s. Ook Bossy founder Dorien en content coordinator Jennifer delen hun antwoorden op vragen zoals ‘Zekerheid of vrijheid?’ en ‘To do or not to do list?’.

6/ Meer focus in een wereld vol afleiding 

Een overvolle inbox, een notificatie van WhatsApp of een voicemailbericht van een klant: hoe vind je meer focus in een wereld vol afleiding? Team Bossy geeft je enkele persoonlijke tips. Welke tips van ons team wil jij binnenkort lezen op wearebossy.be? Laat het ons weten via hello@wearebossy.be. We zijn benieuwd!

Welk artikel of interview inspireerde jou het meest? Laat het ons weten via Instagram of hello@wearebossy.be. 

Beeld: Vlada Karpovich via Pexels