Elke vrijdag geven we het woord aan Bossy’s allereerste stagiaire: Isabeau. Negen weken lang neemt ze je mee in haar avontuur achter de schermen. Deze week: een drukke Bossy week.

Maandag 11 februari

We starten de week met een productieve dag: artikels schrijven, interviews voorbereiden, magazines verzenden … Tijd om foto’s te nemen is er niet. Daarom even een throwback naar de redactievergadering van vorige zaterdag. Best spannend om alle content creators voor het eerst samen te brengen. Het resultaat: een volle agenda, een rommelig bureau en bakken energie om er met z’n allen tegenaan te gaan.

LRG_DSC00773 3

Dinsdag 12 februari

Dinsdag is voor mij ‘thuiswerkdag’. Sinds kort heb ik thuis een eigen werkplek en ben ik er nog moeilijk weg te slaan. Ik werk oefeningen uit voor de Insider Update en zoek inspiratie voor een paar nieuwe projecten.

LRG_DSC00441

Woensdag 13 februari

Tijd voor een interview! Voor ‘Where the magic happens’ neem ik een kijkje in het atelier van Klaartje Busselot. Wat een droom van een home office! Het resultaat lees en zie je binnenkort op wearebossy.be!

LRG_DSC00937 3

Donderdag 14 februari

Terug aan mijn bureau in ons Bossy hoofdkwartier. Op de planning: een geheim video-projectje voorbereiden en alvast de etiketten printen voor de abonnees. Nog 69 dagen te gaan tot de lancering van Bossy Magazine SS19! Wil jij je magazine al bestellen? Dat kan hier.

LRG_DSC01055 4

Vrijdag 15 februari

Het einde van deze drukke week vieren we met een teamlunch bij Cocotine. Roze drankjes en een avocado toast die gewoon te mooi is om op te eten. Wat moet een mens nog meer hebben?

LRG_DSC01024 3

Cheers to the weekend en tot volgende week!

Isa out!