Gas terugnemen. Dat stond begin deze maand op Doriens lijstje. Hoe dat praktisch verliep, wat er in november nog gebeurde en waarom ze op zoek is naar een kerstvrouwpak, lees je in deze Bossy Story.

Loslaten, Camps

November begon op een van mijn lieveingsplekken: aan zee. Ik genoot er samen met mijn mannen van welverdiende rust. Even gas terugnemen, het was nodig. Het moet een van de eerste vakanties zijn – op onze huwelijksreis na – dat het me zo goed lukte om mijn laptop (en werk) te vergeten. De frisse zeelucht, wandelingen in de herfstzon, fijn gezelschap en interessante boeken zaten daar utieraard voor iets tussen. Ook het feit dat Jana alles opvolgde, zorgde ervoor dat ik me kon ontspannen. En toch niet helemaal… Zal ze me bellen als ze ergens geen antwoord op weet? Weet ze wat ik met die to do bedoel? Heb ik haar voldoende opdrachten gegeven? Loslaten, Camps.

Fijne gespreksstof

Tijdens M.’s dutjes doken N. en ik in de zetel met een boek. Hij las die week ‘Braving the wilderness’ van Brené Brown en ‘The 5 AM Club’ van Robin Sharma, ik koos voor ‘Daring Greatly’ van diezelfde Brown en ‘Making your way’ van Marion Debruyne en Katleen De Stobbeleir. Het interview met deze vrouwen lees je trouwens hier. In één week las ik evenveel boeken dan ik tot dusver in 2020 gelezen had. Hoe ik dat klaarspeelde? Eenvoudig: ik paste de leestips toe die ik voor jou in Bossy’s Network Issue verzamelde. Het is niet alleen fijn om dagelijks dertig pagina’s wijzer te worden, de lessen die we leerden/lazen zorgden ook voor interessante gesprekken tijdens onze strandwandelingen.

bynouchka250820184

“Het duurde even voor ik mijn tanden zette in het lanceringsplan, maar na een sessie met coach V. was het weer helemaal helder.”

Over onze must-give

Weet je nog dat ik zei dat ik – na het lanceren van Bossy’s Summer Box – nooit nog zoiets zou doen? Wel, dat draaide even anders uit. Want mid november lanceerden we Bossy’s XMAS Box, een cadeaubox met daarin alle magazines die tot nu toe verschenen én leuke cadeautjes van onder andere Master Meubel, La Favo, Caudalie, By Nouchka, Mercedes-Benz of Kriket. Enfin: een must-give, voor jezelf of een ondernemende vriendin. Het duurde even voor ik mijn tanden zette in het lanceringsplan, maar na een sessie met coach V. was het weer helemaal helder. Samen met mijn enthousiasme steeg ook dat van jou en enkele dagen later verkochten we de eerste XMAS Boxen! Ondertussen zijn er al meer dan zestig (!) boxen verkocht. Ik ben dankbaar voor elke vrouw die zichzelf dit cadeau doet, voor elke man die dit aan zijn vrouw geeft en elke vrouw die haar ondernemende vriendin hiermee een groot plezier doet. Want ik ben er 100% zeker van dat zo’n box het perfecte kerstcadeau is, om terug te blikken op 2020 en vol energie 2021 aan te vatten. Wanneer je dit geeft, zeg je letterlijk: ik zie je potentieel en ik weet dat je het kan, hier is dat duwtje in de rug dat je nog nodig hebt.

Knallen in kerstvrouwpak

En wanneer november op z’n einde loopt, is het tijd voor mijn favoriete maand van het jaar: december aka mijn verjaardagsmaand! Ik hou van deze tijd, vol feestjes en gezelligheid. Al zullen die ‘feestjes’ en die ‘gezelligheid’ dit keer een iets andere invulling krijgen. Komt goed! Daarnaast wil ik met Bossy nog ongelofelijk hard knallen, om 2020 in schoonheid af te sluiten. We gaan voor niets minder dan 250 vrouwen gelukkig maken met een XMAS Box onder de kerstboom. Het gedacht alleen al zorgt ervoor dat ik me de laatste dagen steeds vaker een kerstvrouwtje voel. (lacht) Het feit dat de tarieven van bpost (nog maar eens) de hoogte in schieten en pakjes steeds langer onderweg zijn, doen me zelfs twijfel of ik niet beter echt voor die kerstvrouwrol ga en alle boxen zelf ga bedelen. Want ja, wie had dat nu gedacht, bpost, dat we allemaal massaal online zouden shoppen? Heeft er iemand toevallig zo’n kerstvrouwpak voor mij?

 

Volg Dorien via @wearebossy of @doriencamps

Beeld: bynouchka