On- en offline zichtbaarheid is van onschatbare waarde. Maar je hebt misschien niet de juiste foto’s, onvoldoende bereik of geen professioneel persbericht? Fotografe Nouchka van by nouchka en Dorien van Bossy bundelen hun krachten voor jou en alle andere startende ambitieuze vrouwen. Ze lanceren drie pakketten waarmee jij net als negen andere #womentowatch je zichtbaarheid kan vergroten.

Niet in je eentje

Ken je dat gevoel, dat je een foto wil delen op Instagram maar eigenlijk geen beelden hebt die jouw brand op de juiste manier weergeven? Of, wanneer je wél beelden hebt, niet weet welke copy je moet toevoegen? En zo blijf je dat professionele Instagramprofiel maar uitstellen, net als die LinkedInpagina die je jezelf na elk event belooft aan te maken. Op die manier loop je – onbewust – heel wat potentiële klanten en fijne connecties mis. Hoog tijd om aan die zichtbaarheid te werken. En nee, dat moet je niet in je eentje doen.

bynouchka07022016
© bynouchka

“Met de juiste foto’s trek je de juiste klanten aan.” – Nouchka van by nouchka

De perfecte weergave

“Mensen kiezen al lang niet meer alleen voor een product of dienst, maar ook voor de persoon erachter. Daarom is het belangrijk jezelf online zichtbaar te maken”, vertelt Nouchka van by nouchka. “Ik zie dagelijks hoeveel ondernemers een mooi verhaal hebben maar niet goed weten hoe ze dit kunnen vertalen naar hun online communicatie. En dat is jammer. Op deze manier lopen ze heel veel potentiële klanten mis. En hiermee wil ik hen heel graag helpen! Zo verdiep ik mij volledig in het verhaal van de onderneemster die ik ga fotograferen en gaan we samen op zoek naar de invulling van de fotoshoot. Het resultaat: foto’s die haar verhaal perfect weergeven. Want met de juiste foto’s trek je automatisch de juiste klanten aan.”

bynouchka07022015
© bynouchka

“Een verhaal is niks als het niet leuk leest, laat staan niet gelezen wordt.” – Dorien van Bossy

Meer in de media

“Een van de beste investeringen bij de start van Bossy was het inplannen van een fotoshoot”, vertelt Dorien van Bossy. “Ik was best nerveus, maar achteraf ook enorm blij dat ik dit gedaan had. De beelden kwamen goed van pas, zowel voor mijn sociale media als het magazine, maar ook wanneer ik interviews gaf die in andere media verschenen. Daarnaast is het belangrijk om een consistent verhaal te brengen, over je zaak én jezelf. Maar een verhaal is niks als het niet leuk leest, laat staan niet gelezen wordt. Een publicatie, online én offline, is onmisbaar om een groter publiek aan te spreken en naamsbekendheid op te bouwen. Met een straf persbericht kan je de kans op meerdere publicaties alleen maar vergroten.”

Ben jij als ambitieuze startende* vrouw op zoek naar meer zichtbaarheid? Maak een keuze uit een van de drie pakketten hieronder.

bynouchka07022003
Geef jouw zaak een boost en word een van onze tien #womentowatch. © bynouchka

Pakket 1

° 1u fotoshoot (1 locatie, 2 outfits)
° 20 afgewerkte beelden
° jouw ondernemersverhaal
° gepubliceerd op wearebossy.be

 500 euro 

Pakket 2

° 1u30 fotoshoot (2 locaties, 2 outfits)
° 40 afgewerkte beelden
° jouw ondernemersverhaal
° gepubliceerd op wearebossy.be
° verwerkt in een professioneel persbericht

795 euro 

Pakket 3

° 1u30 fotoshoot (2 locaties, 4 outfits)
° 40 afgewerkte beelden
° jouw ondernemersverhaal
° gepubliceerd in Bossy Magazine
° verwerkt in een professioneel persbericht

1695 euro 

Word jij een van onze tien #womentowatch?
Schrijf je in via hello@wearebossy.be!
Slechts tien plaatsen beschikbaar in 2020.

Vertel ons:
– wat je doet
– wat je doel is met je zaak
– wanneer je gestart bent

Prijzen zijn exclusief btw.

*je bent een ondernemende vrouw die in 2019 haar zaak opstartte, of dat jaar de stap van bij- naar hoofdberoep heeft gemaakt

Beeld: bynouchka

UPDATE: het is niet meer mogelijk om je hiervoor in te schrijven. Hou onze kanalen in de gaten en ontdek onze tien #womentowatch…