Voor de derde aflevering van ‘Out of office nodigt Dorien Nanja Massy uit voor een gesprek zonder filter. Nanja is beautyexpert en content creator. Ze praten over de uitdagingen die Nanja ervaart als ondernemer, vrouw, vriendin en mama. Bekijk deze aflevering of geniet nu al van onze vijf learnings als je later pas kan kijken.

Onze 5 learnings uit de aflevering met Nanja

#1 Elk huisje heeft zijn kruisje

“Instagram is mijn portfolio, mijn creatieve uitlaatklep. Ik vind ook dat wanneer mensen op Instagram komen, geïnspireerd moeten worden. Ik wil dat ze door mijn content een goed gevoel krijgen en even weg kunnen zijn van die dagelijkse realiteit. Maar Instagram is niet het echte leven. Elk huisje heeft zijn kruisje, is bij Willem en mij hetzelfde.”

#2 Ik beschouw zwanger worden niet als vanzelfsprekend

“Op Instagram heb ik gedeeld dat ik een kindje verloren heb, net omdat daar nog steeds zo’n taboe rond bestaat. Mijn community heeft heel goed op dat nieuws gereageerd. Ik krijg nog steed kippenvel als ik eraan terugdenk. Ik was al twaalf weken zwanger. Nu heeft dat een plaatsje in mijn leven gekregen. Ook als koppel zijn Willem en ik hier sterker uit gekomen. Ik ben dankbaar dat ik zwanger kan worden, dat is niet vanzelfsprekend. Een vrouwenlichaam is iets zots.”

#3 Verliefdheid kent verschillende vormen

“Ik denk dat het idee dat je een levenlang bij dezelfde persoon blijft over een paar jaar achterhaald zal zijn. Er zullen altijd mensen zijn waarvoor je gevoelens krijgt. Je kan op hetzelfde moment twee mensen graag zien, maar dan op een andere manier.”

#4 Kijk niet teveel naar anderen

“Eigenlijk moet je niet te veel naar anderen kijken. Kijk gewoon naar jezelf. Het maakt niet uit waar anderen al staan op een bepaalde leeftijd. Doe vooral je ding en ontdek wat voor jou goed voelt. Ik heb dat ook echt moeten leren. Iedereen is anders en vult elkaar heel mooi aan. Ik zie andere content creators zeker niet als concurrentie.”

#5 Maak tijd voor elkaar 

“Wanneer ik bij Ella ben, heb ik mijn gsm niet bij. ‘s Avonds geldt thuis de regel dat we onze gsm’s wegleggen tussen zes en acht. Dan koken Willem en ik samen en  praten we over onze dag. Vanaf acht uur, half negen begint mijn tweede shift, want dan zit iedereen in de zetel te scrollen.”

Over Bossy TV

Onder de noemer Bossy TV bundelen we videoreeksen die zonder twijfel a valuable waste of time zijn, zoals je van Bossy gewoon bent. In het eerste seizoen van ‘Out of office’ nodigt Bossy founder Dorien Camps ondernemende vrouwen Ann Wauters, Nanja Massy, Bouchra Hashassi en Eline Massin uit in haar favoriet vakantiehuis aan zee: Rodune. Ze hebben het over wat hen bezighoudt, op en naast de werkvloer, delen boekentips en levenslessen en klinken op de trofees die ze wel en niet wonnen. 

Benieuwd wie volgende week te zien is in ‘Out of office’? Hou dan onze socials in de gaten, want daar onthullen we op maandag onze vierde en laatste gast. Tip: deze powerlady vind je vaak terug tussen de vrachtwagens.

Beeld: Laura Vleugels

Locatie: Rodune
Productie Motion Stories 
Camera: Lynn Thissen, Fréderic Goosens en Jordi Dobbelaere 
Productieassistent: Jennifer Maes 
MU&H: Evara Collin
Outfit Dorien: San Styles 
Sportoutfits: ARMEDANGELS
PT: Lean