Elke vrijdag geven we het woord aan Bossy’s allereerste stagiaire: Isabeau. Negen weken lang neemt ze je mee in haar avontuur achter de schermen. Deze week: een dag op de Bossy redactie.

Ontbijt

08:00

Ontbijt, mijn favoriete moment van de dag. Ik neem er graag de tijd voor, als het even kan met een goed boek erbij. Vandaag is dat “A good time to be a girl” van Helena Morrissey. Een aanrader!

Fiets detail

09:00

De fiets op richting Bossy HQ. Wat is Gent toch een geweldige stad!

Work 4

09:30

Op de agenda: artikels schrijven voor de website, inspirerende ondernemers contacteren voor een interview en de contentkalender voor de komende weken aanvullen. Tussendoor maak ik nog een aantal social media posts.

Postbus

14:00

Na de lunch is het tijd om magazines te versturen en dat doen we steeds met een extra portie positive vibes. Wie de voorbije week ééntje bestelde: hij komt eraan!

Interview

15:00

Tijd voor mijn allereerste interview! We spreken af bij WAY, één van onze favoriete plekjes in Gent. Wie we interviewden? Dat lees je binnenkort in het nieuwe magazine!

Work

17:00

Nog even wat mails beantwoorden en de dag zit er alweer op. Meteen ook het einde van mijn tweede week bij Bossy. Time flies when you’re having fun!

Fijn weekend en tot volgende week!

Isa out!

Ook zin in een stage bij Bossy? Stuur ons dan een mailtje via hello@wearebossy.be.