Onder het thema ‘gezondheid’ verschenen er in januari weer heel wat artikels op wearebossy.be. We hadden daarbij zowel oog voor je fysieke als mentale welzijn. Heb jij een artikel of interview gemist? In deze recap vind je de highlights terug van de afgelopen maand.

Zo creëer jij healthy habits

Geen goede voornemens voor ons dit jaar. Waar we wel in geloven, zijn healthy habits. Dit zijn gezonde gewoontes die je jezelf al na amper zeven herhalingen eigen kan maken. Personal trainers Thomas en Davy van Lean vertellen je in dit artikel hoe je succesvol healthy habits introduceert én hebben enkele uitdagingen voor jou!

Hoe zou het zijn met… Silvie Bonne?

Herinner jij je Silvie nog? Twee jaar geleden bracht Silvie haar NYC Guide for Instagrammers uit. In Bossy’s Start-up Issue vertelde ze haar verhaal in negen beelden. In 2020 verhuisde ze van New York naar Berlijn, met haar Berlin Guide for Instagrammers tot gevolg. Benieuwd naar haar verhaal? Je leest het hier.

Een geslaagde slow Monday in vier stappen

Zin om de week rustig te starten? Zonder de dag met een onvoldaan gevoel af te sluiten? Jana formuleerde voor jou vier tips voor een succesvolle slow Monday. En ze ging bij coach V. en Dorien horen hoe zij hun maandag vormgeven.

Waarom therapie iets voor jou kan zijn

Als ondernemer kan je het gevoel hebben dat de tijd vliegt en er geen moment meer voor jezelf overblijft. Die druk is het afgelopen jaar enkel maar toegenomen. Daarom besloot minister van Maatschappelijke Integratie Karine Lalieux (PS) zelfstandigen acht gratis sessies bij een psycholoog aan te bieden. Welke voordelen zou jij daar precies uit halen? Content creator Annelies zoekt het in dit artikel voor je uit.

Bossy Story

Soms steekt Dorien liever haar kop in het zand dan te kijken naar wat er nu echt aan de hand is. En dat is jammer, want de realiteit is meestal rooskleuriger dan de nachtmerries. In deze Bossy Story vertelt ze je wat ze met de weerstand deed die begin dit jaar de kop op stak.

Wat je volgende maand mag verwachten? Structuur, en tonnen tips om jouw manier van werken te verbeteren Zo leert content creator Shelley je meer structuur in je bedrijf te brengen en deelt Celien Rombouts haar ochtenddilemma’s. Dat en meer volgende maand op wearebossy.be!

Beeld: Alexa Williams via Unsplash