Afgelopen maand verschenen er heel wat artikels op wearebossy.be onder het thema ‘Change’. Heb jij een artikel of interview gemist? In deze recap van afgelopen maand vind je de highlights terug van deze maand.

1. De ochtenddilemma’s van Kim Van Oncen

Kiest ze voor een pyjama of een stijlvolle outfit om thuis te werken? Wil ze zekerheid in het leven of vrijheid? Vind hier de antwoorden van actrice en Delhaize-zaakvoerster Kim Van Oncen.

2. Waar heb ik als CEO van Bossy nood aan?

Mei zit er bijna op. Dat wil zeggen: nog maximum twee maand voor de twins er zijn! Dorien probeerde de afgelopen maand de juiste balans te vinden tussen rusten, interviewen en uitbesteden. Lees mee hoe dat (al dan niet) lukte…

3. Ondervind je tijdsdruk in de creatieve sector? 5 tips!

Als je mensen bevraagd over hoe ze omgaan met tijd, ontdek je interessante verschillen. Content creator Delphine mocht Bieke Casteleyn, Arne Quinze en Pieterjan Van Biesen interviewen voor Bossy’s Time Issue en kwam tot interessante inzichten. Benieuwd naar hoe Bieke, Arne en Pieterjan omgaan met tijd? Meer interessante inzichten ontdek je hier.

4. Tips voor een beginnende ondernemer die super perfectionistisch is

De column van coach V. wordt in elk Bossy Magazine van voor naar achter gelezen. Omdat vele lezersvragen accuraat blijven, halen we ze hier nog eens boven. Ben jij soms te perfectionistisch en kan je je werk de wereld niet insturen? Dan kan jij je misschien herkennen in de vraag van Celine.

5. De 10 levenslessen van Els Sirejacob

Elke maand vragen we een ondernemende vrouw naar haar tien belangrijkste levenslessen. Deze maand is het de beurt aan chef en foodstyliste Els Sirejacob. Samen met foodfotograaf Bram Debaenst combineren ze hun twee passies samen en brachten ze het kookboek ‘Camperfood & fijne plekken’ uit. In het boek brengen ze een ode aan het vrije leven met de camper en vind je er talloze recepten terug om lekker on the go te koken. Meer weten over Els? Leer haar beter kennen dankzij deze levenslessen.

 

Met welk thema we je volgende maand zullen inspireren? Numbers! Content creator Shelley deelt haar tips hoe je de essentiële activiteiten in je bedrijf kan ontdekken. En je krijgt de 10 levenslessen van Charlotte van NONA drinks op je scherm. Dat en meer volgende maand op wearebossy.be!

 

Beeld: Sixteen Miles Out via Unsplash