Afgelopen maand verschenen er heel wat artikels op wearebossy.be onder het thema ‘Emoties’. Heb jij een artikel of interview gemist? In deze recap van afgelopen maand vind je de highlights terug van deze maand.

1. MS-patiënte Anne over de beste beslissing uit haar leven

95% van haar netwerk verklaarde haar voor gek. Anne was zo’n vrouw die het allemaal voor elkaar had: een uitdagende job, veel ervaring en een fijn gezin. Nadat ze in 2019 te horen kreeg dat ze multiple sclerose oftewel MS had, waagde ze toch de sprong naar een eigen bedrijf. In dit artikel vertelt ze haar verhaal.

2. De ochtenddilemma’s van Sarah Neyrinck

Kies jij ‘s morgens voor een pyjama of stijlvolle outfit? Water of koffie? Structuur of choas? In deze rubriek gingen we met onze ochtenddilemma’s langs bij Sarah Neyrinck. Een juriste die, net voor corona, de switch maakte naar eventzangeres.

3. How to: werken aan je online zichtbaarheid in 5 stappen

Wil jij meer zichtbaar zijn op sociale media? Personal branding fotografe en marketeer Nouchka van bynouchka heeft vijf tips om jouw online zichtbaarheid te boosten. Hier ontdek je al een tipje van de sluier van haar ‘Storyselling’ Masterclass die begin april van start gaat.

4. “Er is altijd ruimte voor een nichemerk met een verhaal”

Meet Kristina Cueva van Ika Beauty, één van onze #womentowatch. Eind 2020 lanceerde ze haar eigen lipsticklijn met drie tinten hoogwaardig rode lipsticks die matchen met elke huidstint. Hoe dat in zijn werk ging en welke lessen ze tijdens dit proces leerde, vertelt ze je in dit interview.

5. Een ode aan alle vrouwen om mij heen

Soms vragen mensen wat Dorien zo leuk vindt aan haar job. Wel, het is een ongelofelijk voorrecht om op de eerste rij te zitten wanneer een ondernemende vrouw vertelt hoe zij het doet. Tips inclusief. Die ervaring vervolgens delen met jou, voelt als Sinterklaas spelen. Voor International Women’s Day zette Dorien in dit artikel de interessante inzichten van enkele ondernemende vrouwen uit de eerste vijf Bossy Magazines op een rij.

Wat je volgende maand mag verwachten? Duurzaamheid! Content creator Shelley deelt haar tips om duurzaam om te gaan met tijd en Saar van ‘Greenkit’ vertelt je haar verhaal. Dat en meer volgende maand op wearebossy.be!

Beeld: Logan Nolin via Unsplash