Afgelopen maand verschenen er opnieuw heel wat artikels op wearebossy.be onder het thema ‘slow down’. Heb jij een artikel of interview gemist? In deze recap van afgelopen maand vind je de highlights terug van deze maand.

1. De 10 levenslessen van Florence Teerlinck

Elke maand vragen we een ondernemende vrouw naar haar tien belangrijkste levenslessen. Deze maand is het de beurt aan Florence Teerlinck, inspirerend make-upartiest en oprichter van The Mobile Make-up Bar en The Academy. Haar wijze inzichten lees je hier.

2. Over loslaten wat je niet langer moet vasthouden

Wil je nog voor 2021 eindigt iemand of iets loslaten? Bossy’s Let it go Issue helpt je om afscheid te nemen wat niet langer van tel is, zodat je meer ruimte hebt voor de dingen die voor jou belangrijk zijn. In dit issue tackel je je uitstelgedrag, hebben we het over prijszetting, vertragen en loslaten. Of dat iets voor jou is? Deze reviews van Bossy-lezers overtuigen je alvast van wel.

3. Meer mentale rust dankzij deze mindsetoefeningen

Sta je op een kantelpunt en wil je meer grip ervaren in je huidige leven? Dan is het nodig om tot stilstand te komen, schrijven Els Boutte en Rilla Lysen. “Als je echter nooit stilstaat bij wat jij nodigt hebt in je leven om je beste leven te kunnen leiden, kom je uitgeput aan de eindmeet”, lezen we in hun boek ‘Content!’. Om dat te vermijden delen hier we drie mindsetoefeningen uit ‘Content’.

4. How to: omzet halen uit je sociale media

Vergelijk de Instagram-pagina van je zaak vaak met accounts van andere ondernemers en heb je het idee dat zij hier veel meer uithalen? Besef dan goed: het is niet altijd wat het lijkt. Wil je meer klanten, omzet en samenwerkingen dankzij je sociale media? Ontdek met deze tips van Femke waarom veel volgers of likes niet nodig zijn om omzet uit je sociale media te halen.

5. De ochtenddilemma’s van Nies Cools

Volgende maand kiezen we voor het thema ‘fresh start’. We introduceren een nieuw rubriek (spannend!) en gaan in gesprek met freedompreneur Lien De Pau. En je ontdekt er de levenslessen van Lana Bauwens. Dat en meer volgende maand op wearebossy.be!

Beeld: Sincerely Media via Unsplash