Afgelopen maand verschenen er weer heel wat artikels op wearebossy.be. Onder het thema falen deelden we tips om ervaringen die je afschrikken positief te benaderen. Heb jij een artikel of interview gemist? In deze recap van afgelopen maand vind je de highlights terug van deze maand!

1/ Wat als angst voor succes je in de weg staat?

Je weet wat de volgende stap is, en toch schijnt het je niet te lukken om eraan te beginnen. Herkenbaar? Misschien ben je (een beetje) bang voor de schaduwkant van succes. In dit artikel maakt coach V. komaf met je vermijdingsgedrag en helpt ze je op weg richting weloverwogen keuzes. Stappenplan inclusief.

2/ Speelgoed dat je niet moet opruimen, maakt elke ouder blij

In dit interview kan je lezen waarom het voor Klaar nu of nooit is. Haar product wall.k.dot, een educatief stickerspel, zit in de pre-salefase. Begin november start de productie. “Ik wil met mijn product een verschil maken voor kinderen, ook die met leerproblemen. En voor professionals die kinderen spelenderwijs willen meenemen in de wereld van letters en cijfers.” Onderaan dit artikel wacht er trouwens nog een extra verrassing van Klaar voor jou.

3/ De 10 levenslessen van Charlene De Buysere

Elke maand vragen we een ondernemende vrouw naar haar tien belangrijkste lessen. Deze maand is het de beurt aan Charlene De Buysere, creative coffee consultant en co-owner van de Gentse lunch- en koffiebar WAY. Hier kan je haar tien levenslessen doornemen. Ideaal om te lezen terwijl je geniet van een take-away latté van Charlene 😉

4/ Het was fijn om meer te zijn dan de zieke Céline

Oktober is borstkankermaand, en dat laten we bij Bossy niet zomaar voorbij gaan. In 2018 kreeg Céline Laridon de diagnose borstkanker, en quasi gelijktijdig werden haar ondernemersskills aangewakkerd. “Zo’n chemomuts maakte me niet gelukkig, dus ik ontwierp mijn eigen exemplaar.” Ze vertelt tijdens het interview met trots over ‘Love Charlie’ en de projecten die ze deze maand voor Think Pink organiseert.

5/ Hoe is het met Dorien haar doelen?

Begin augustus deelde founder Dorien haar halfjaarlijkse doelen op Instagram. Ondertussen zijn we bijna drie maand verder. Benieuwd hoe het gaat met haar professionele én persoonlijke ambities? Je ontdekt het in deze Bossy Story.

 

In november staat het thema keuzes centraal. Content creator Marthe heeft het over haar beslissing om fulltime zelfstandig te worden, productiviteitsgoeroe Shelley geeft je tips over uitstelgedrag en coach V. heeft het over de oordelen van anderen en hoe die je verlammen. Dat en meer, volgende maand op wearebossy.be!

Beeld: Tonik via Unsplash