Onder het thema ‘keuzes’ verschenen er in november weer heel wat artikels op wearebossy.be. Heb jij een artikel of interview gemist? In deze recap vind je de highlights terug van de afgelopen maand.

1/ Wat gaan de mensen denken?

Het oordeel van een ander kan je uit je lood slaan, zelfs als je nog maar denkt dat een ander dat oordeel heeft. Maar hoe komt het dat dit je zo raakt? Vind je ergens diep binnenin dat die kritische stem gelijk heeft? In dit artikel leert coach V. je om dit te onderzoeken zodat jij je kan focussen op wat echt telt.

2/ Een interview met de vrouwen achter ‘Making your way’

Durf jij hardop te zeggen waar je van droomt? We interviewden Marion Debruyne en Katleen De Stobbeleir over deze en andere essentiële vragen die we ons stellen op weg naar geluk. Hier lees je het interview over het boek ‘Making your way’ dat ze samen schreven.

3/ De 10 levenslessen van Jessica De Block

Elke maand vragen we een ondernemende vrouw naar haar tien belangrijkste lessen. In november was het de beurt aan Jessica De Block, founder van Antwerp Avenue en co-founder van Alfavrouwen. Benieuwd naar wat zij je kan bijleren over spiritualiteit, diversifiëren en het vergelijken met anderen? Je ontdekt het hier.

4/ “Ik kan niet wachten om koppels weer te zien schitteren”

2020 ging ook haar jaar worden. En vol goede moed bouwt Isabelle van House of Bells nu aan 2021, en aan de trouwceremonies die ze dan aan elkaar mag praten als spreker. Een boeiend gesprek met één van onze #womentowatch, over onzekere tijden en de liefde voor haar vak.

5/ Een blik achter de schermen bij Bossy

Gas terugnemen. Dat stond begin deze maand op Doriens lijstje. Hoe dat praktisch verliep, wat er in november nog gebeurde en waarom ze op zoek is naar een kerstvrouwpak, lees je in deze Bossy Story.

 

Ps.: heb je nog geen cadeau voor jezelf of je ondernemende vriendin? Dan tippen wij graag Bossy’s XMAS Box als het ultieme kerstcadeau om 2021 geïnspireerd in te zetten.


Wat je volgende maand mag verwachten?

Slow down, dat is waar december voor staat. Content creator Tiffany leert je Qigong kennen, wat het midden houdt tussen meditatie en yoga. Sophie van The Place vertelt je meer over spiritueel ondernemen en niemand minder dan Jurgen Ingels verklapt zijn 10 levenslessen. Dat en meer volgende maand op wearebossy.be!


Beeld: Letizia Bordoni via Unsplash