Afgelopen maand verschenen er heel wat artikels op wearebossy.be onder het thema ‘Slow Down’. Heb jij een artikel of interview gemist? In deze recap van afgelopen maand vind je de highlights terug van deze maand.

1/ De tien levenslessen van Jürgen Ingels

Elke maand vragen we een ondernemende vrouw naar haar tien beste lessen. In december werd het hoog tijd om ook eens een man aan het woord te laten in deze populaire rubriek. Niemand minder dan Jürgen Ingels, schrijven van het boek ’50 lessen voor ondernemers’ vertelt je hier zijn tien levenslessen.

2/ “Terugkeren naar België was mijn dapperste beslissing ooit”

Neem een wijntje bij de hand als je begint aan dit artikel. Isabeau Sas wil de Belgische wijncultuur toegankelijker maken. “In ons land lijkt het alsof je pas van wijn mag genieten als je er iets van kent.” Niets van, vindt ze, en dus richtte ze ‘Our Daily Bottle’ op, een van Belgiës eerste weken met een wijnabonnementsformule.

3/ De baas worden over je planning in vier stappen

Met het nieuwe jaar voor de deur, denken velen van ons na over wat we in 2021 anders willen doen. Planning is voor veel ondernemers een puntje van verbetering en ‘meer doen in minder tijd’ klinkt ons allemaal als muziek in de ogen. Content creator Shelley neemt in vier stappen haar weekplanning onder de loep om uit te vinden hoe ze beter met haar tijd om kan gaan.

4/ “Spiritualiteit is niets meer dan bij jezelf terugkomen”

We wisten niet meteen of spiritueel ondernemen iets voor ons was. Tot we Sophie, soul reader en founder van het holistische platform ‘The Place’ spraken. Ze vertelt in dit interview hoe spiritualiteit je als ondernemer positief kan beïnvloeden.

5/ Hoe nietsdoen je productiviteit boost

Iedereen kent het, een dag dat je verre van productief bent. Je begint te scrollen en te prullen en wil jezelf enkele seconden later meteen terug in knalmodus dwingen. Coach V. vertelt je in dit artikel waarom dit een slecht idee is en wat je beter wel kan doen.

 

Met personal trainers Thomas en Davy van Lean hebben we het over healthy habits. Content creator Tiffany leert je Qigong kennen, wat het midden houdt tussen meditatie en yoga. Mieke Dierckx geeft je haar ochtenddilemma’s en Mathilde van Caudalie vertel je meer over haar verhaal. Dat en meer volgende maand op wearebossy.be!

Maak er een prachtig einde van en een geweldig nieuw begin!

Beeld by Gabrielle Hender via Unsplash