Afgelopen maand passeerden op wearebossy.be heel wat interessante cijfers de revue. Met een maandthema als ‘numbers’ kan dat ook niet anders. Heb jij een artikel of interview gemist? In deze recap vind je de highlights terug van deze maand met handige links om door te klikken.

1/ De belangrijkste marketingcijfers

Als ondernemer is het ook cruciaal om te weten welke parameters je moet monitoren en evalueren. Op gebied van marketing zijn dat er wel wat. Hoe bepaal je bijvoorbeeld je marketingbudget? Bossy’s marketingexperte Evelyn Verzelen geeft je in dit artikel de belangrijkste KPI’s (Key Performance Indicators) mee.

2/ Likes: behouden of afschaffen?

Hecht jij veel belang aan het aantal likes dat je haalt op sociale netwerksites? Je bent zeker niet de enige. En toch testte Instagram de voorbije maanden het verbergen van het cijfer uit. Of we dat leuk moeten vinden en welke impact het ontbreken van likes heeft? Content creator Isabeau zocht het uit.

3/ 36 to do’s voor founder Dorien

Nog 36 to do’s afvinken en Dorien kan op verlof vertrekken. Hoe ze tot dit cijfer kwam? Dat verklapt ze in de Bossy Story van deze maand. Ze geeft ook drie concrete tips hoe jij je belangrijke en dringende to do’s van de rest kan onderscheiden zodat ook jij straks met een gerust gevoel op vakantie kan gaan.

4/ Van welke cijfers liggen personal trainers Thomas en Davy wakker?

We vroegen personal trainers Thomas en Davy van welke cijfers zij wakker liggen. Het slechte nieuws: de cijfers zijn wel erg confronterend. Het goede nieuws: we kunnen er wat aan doen. “In de meeste gevallen leidt meer bewegen tot betere resultaten.” Je ontdek het artikel hier.

5/ Bossy’s Summer Series met Kobe, Julie en onze eigen Isabeau

Heb jij Bossy’s Summer Series al ontdekt? Vijf vragen en één spraakmaker: meer hebben we niet nodig om je een zomer lang te inspireren. Deze luchtige zomerreeks doet je goesting krijgen in nieuwe boeken, plekken en skills. Deze maand passeerden Kobe van Reppelen, Julie Van den Kerchove, content creator Isabeau en founder Dorien de revue.

Volgende maand duiken we in vakantiemodus, met heel veel artikels rond vertragen en de tijd en ruimte nemen om bij te leren. Stephanie Duval komt langs voor Bossy’s Summer Series én er een Smartass Academy masterclass met Laura Verhulst te winnen. Kom dus zeker eens langs!

Beeld: Samantha Borges via Unsplash