Elke vrijdag geven we het woord aan Bossy’s allereerste stagiaire: Isabeau. Negen weken lang neem ze je mee in haar avontuur achter de schermen. Deze week: bye Bossy!

Fenomenaal

Week 9, ik kan het zelf amper geloven. Mijn stageperiode bij het leukste (én interessantste én meest inspirerende) magazine van het land, zit erop. In mijn eerste weekverslag voorspelde ik al dat die negen weken bij Bossy fe-no-me-naal zouden worden. Negen weken later, kan ik dat alleen maar bevestigen.

Onbetaalbaar

Ik leerde dat geen dag op de Bossy redactie dezelfde is en dat thuiswerken meer inhoudt dan doen wat je moet, in je pyjama en vanuit je luie zetel. Dat de weken in het Gentse hoofdkwartier soms druk zijn, maar ook minstens even gezellig. En dat het gevoel dat je, terwijl je werkt, ook zelf massa’s tips en inspiratie verzamelt, onbetaalbaar is.

What’s next?

Bossy gaat de geschiedenis in als de stageplaats van mijn dromen en ik zal mijn negen weken op de redactie zeker missen. Tijd om te focussen op mijn eigen ondernemersverhaal. En zo blijf ik meteen ook een beetje deel uitmaken van #teambossy. Bossy’s Facebook-, Instagram- en LinkedIn-accounts zijn bij mij in goeie handen en af en toe zal je zeker nog een artikel van mij voorbij zien komen. Dat alles beloof ik met heel veel liefde te doen, want “what’s done with love, is done well”.

Who’s next?

Wie graag een even onvergetelijke tijd tegemoet gaat, kan zich trouwens nog altijd aanmelden om me op te volgen als Bossy’s intern. Even een mailtje sturen naar hello@wearebossy.be en wij doen de rest. Mijn 10 geboden uit week 7, komen dan zeker van pas!

Dan rest mij nu nog een allerlaatste opdracht en dat is jullie een geweldig weekend toewensen. Dankjewel om negen weken lang met me mee te lezen en we lopen elkaar sowieso nog eens (virtueel) tegen het lijf.

Isa out!