Afgelopen maand verschenen er opnieuw heel wat artikels op wearebossy.be onder het thema ‘Take it easy’. Heb jij een artikel of interview gemist? In deze recap van afgelopen maand vind je de highlights terug van deze maand.

1. Een match made in interior haven

Elk jaar verwelkomt de Vitra Partner Store Antwerp een nieuwe -ficitieve- bewoonster. Dit jaar is dit niemand minder dan interieurarchitect Sophie Peelman, ook wel bekend als Peelvrouw. Samen met interieurspecialist Master Meubel slaat Sophie de handen in elkaar, een echte match made in interior heaven! Benieuwd hoe het Vitra-appartement eruit ziet? Bewonder hier het werk van Sophie.

2. De summer essentials van Delphine, Jennifer en Marjolein

Hoewel het weer anders doet vermoeden, is het nog steeds zomer. Om je huiskamer toch een vleugje zonniger te maken, vragen we bij Bossy een zomer lang naar de summer essentials van enkele inspirerende personen. Leer in deze luchtige zomerreeks de favorieten kennen van content creator Delphine, Jennifer en Marjolein (onderneemster van wellness-winkel Gervi en het gezicht achter de blog en podcast ‘The Wellness Lifestyle’).

3. De ochtenddilemma’s van Lies Clerx

Lies Clerx is klinisch psycholoog en doctor in de psychologie, werkzaam als zorgmanager in een psychiatrisch ziekenhuis en schreef het boek ‘Wat een moeder leiden kan’. Een persoonlijk verhaal, doorspekt met wetenschappelijke inzichten en vragen om zelf mee aan de slag te gaan. Laat je niets wijsmaken, Superwoman bestaat niet en struikelen blijft de beste leermeester. Wij schotelden Lies tussendoor nog even onze ochtenddilemma’s voor. Vind hier haar antwoorden.

4. Lezersvraag: hoe moet ik me minder schuldig voelen?

De column van coach V. wordt in elk Bossy Magazine van voor naar achter gelezen. Omdat vele lezersvragen accuraat blijven, halen we ze hier nog eens boven. Voel je je schuldig wanneer je even ontspant? Dan kan jij je misschien herkennen in de vraag van Karlien.

5. De 10 levenslessen van Céline Malyster

Elke maand vragen we een ondernemende vrouw naar haar tien belangrijkste levenslessen. Deze maand is het de beurt aan Céline Malyster. Céline schreef de semi-autobiografische roman over het leven als alleenstaande mama ‘Vrouw. Met Kind.’ Ze heeft een enorm liefde voor theater, speelde verschillende gastrollen in tv-reeksen en is vaste presentatrice bij TV Limburg. Daarnaast heeft ze haar eigen adviesbureau Walhalla Branding en is ze fiere mama van Max. Meer weten over Céline? Leer haar beter kennen dankzij deze levenslessen.

 

Volgende maand kiezen we voor het thema ‘Fresh start’. Je ontdekt er de summer essentials van content creators Katrien en Shelley. En je krijgt de ochtenddilemma’s van Laurence Bemelmans, bekend van de blog As cooked by Ginger op je scherm. Dat en meer volgende maand op wearebossy.be!

Beeld: Quentin Lagache via Unsplash