Afgelopen maand verschenen er opnieuw heel wat spraakmakende stories op wearebossy.be. Onder het motto ‘Take it easy’ deelden we tips om te herbronnen en te genieten van een zalige zomervakantie. Heb jij een artikel of interview gemist? In deze recap vind je de highlights terug van deze maand met handige links om door te klikken. 

1/ Getest: online masterclass ‘Ondernemen met impact’

Ondernemen met impact, is dat iets voor jou? Founder Dorien mocht de eerste masterclass van Smartass Academy testen, gegeven door Laura Verhulst aka Madam Bakster. Benieuwd wat Dorien van de masterclass vond en of het iets voor jou is? Je leest er alles over in dit artikel.

2/ Karlien van INSIDR in de eerste #womentowatch

Weg stress, hallo overzicht! Met INSIDR tovert Karlien administratieve chaos om tot structuur. In de allereerste #womentowatch vertelt ze hoe haar droom vorm kreeg én geeft ze een aantal tips waarmee je meteen aan de slag kan. 

3/ 5 tips om je werk niet mee te sleuren op reis

Iedereen gaat er graag eens tussenuit, maar als zelfstandige reist je business vaak mee. Vorig jaar deelde coach V. haar tips om zelf te beslissen hoeveel van je business je meeneemt op reis. Omdat ze vandaag nog steeds even relevant zijn, delen we ze gewoon opnieuw. Omdat het kan. En omdat jij een zorgeloze vakantie verdient. Je ontdekt het artikel hier

4/ Boost je brein

We hebben allemaal veel op ons bord en onvermijdelijk neemt stress af en toe de bovenhand. In de overvloed aan to do’s is het soms moeilijk om je focus te bewaren. Nochtans kan je met een reeks eenvoudige technieken je lichaam resetten en je brein een boost geven. Samen met Pukka leggen we uit hoe je je brein reset in zeven stappen

5/ Bossy’s Summer Series met Kim, Stephanie en content creators Shelley en Evelyn

Heb jij Bossy’s Summer Series al ontdekt? Vijf vragen en één spraakmaker: meer hebben we niet nodig om je een zomer lang te inspireren. Deze luchtige zomerreeks doet je goesting krijgen in nieuwe boeken, plekken en skills. Deze maand passeerden Kim Hertogs, Stephanie Duval en content creators Shelley en Evelyn de revue. 

Ook volgende maand blijven we in vakantiemodus met heel wat artikels rond vertragen en de tijd en ruimte nemen om bij te leren. Hanne Luyten krijgt het woord in Bossy’s Summer Series en Tentoo doet het hoe, wat en waarom van sociale bijdragen uit de doeken. Kom dus zeker eens langs!

Beeld: Taylor Simpson via Unsplash