Heb jij een artikel of interview op wearebossy.be gemist? In deze recap vind je enkele must-reads terug die je inspireren voor meer balans in je leven, zowel op en als naast de werkvloer

1/ Onverwachte cadeaus zijn de beste

Aan de vooravond van een gloednieuw levensjaar, denkt Bossy founder Dorien na over wat ze zichzelf zou wensen. Tot ze, tijdens het lezen van de nieuwsbrief van James Clear, beseft dat ze eigenlijk al een onverwacht cadeau gekregen heeft… 

2/ Hoe ontwerper Elisabeth Leenknegt rust vindt

Elisabeth Leenknegt heeft een grote drive om haar high-end juwelenmerk Elisa Lee groots te maken. Toch drukt ze nu regelmatig en bewust op de pauzeknop. “Ik heb de indruk dat het vaak foutloopt in stressvolle periodes, daar moest ik iets aan doen.”

3/ Voor het eerst ‘Out of office’

Vorige maand verschenen de eerste afleveringen van ‘Out of office’. In deze videoreeks van Bossy TV nodigt founder Dorien Camps ondernemende vrouwen Ann Wauters, Nanja Massy, Bouchra Hashassi en Eline Massin uit in haar favoriet vakantiehuis aan zee: Rodune. Ze hebben het over wat hen op en naast de werkvloer bezighoudt, delen boekentips en levenslessen en klinken op de trofees die ze wel en niet wonnen. 

4/ Wijze vrouwen 

Ook tijdens de laatste maanden van het jaar delen ondernemende vrouwen zoals naturepreneur en auteur Dorien Draps en bloemist Charlotte Libbrecht hun meest favoriete levenslessen. Inzichten als ‘gun jezelf een overwinning’ en ‘durf een stap terug te zetten’ blijven bij Team Bossy hangen. Welke levensles neem jij mee dankzij deze rubriek?
Welke ondernemende man of vrouw wil jij volgend jaar in deze rubriek zien verschijnen? Mail ons via hello@wearebossy.be

5/ Tips voor meer financiële vrijheid én lekkere ontbijtjes

Dit seizoen is het ideale moment om je te verdiepen in nieuwe onderwerpen. In Bossy’s Book Club deelt financieel businessstrateeg en vrijheidsmentor Kim De Graeve oefeningen voor meer financiële vrijheid uit ‘Freedom Unlocked’. Marieke ‘Chez Mariette ’Wyns brengt ons op ideeën voor een heerlijk ontbijt of lekkere snacks met recepten uit haar eerste boek ‘Het vegan bakboek’.

6/ Deze cruciale stappen slaan ondernemers vaak over

Successtrateeg Eline Massin krijgt dagelijks ondernemers over de vloer die worstelen met de fundamenten van hun bedrijf. Ze slaan enkele cruciale stappen over waardoor ze niet aan een duurzaam bedrijf bouwen. Eline deelt de meest voorkomende scenario’s met je, zodat jij wel op een strategische manier groeit. 

Welk artikel of interview inspireerde jou het meest? Laat het ons weten via Instagram of hello@wearebossy.be. We zijn benieuwd! 

Beeld: cottonbro studio via Pexels